Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να φύγει από την ΑΕΚ

Βασίλης Μπάρκας: Δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να φύγει από την ΑΕΚ
Βασίλης Μπάρκας: Προκάλεσαν απορίες τα λόγια τον Έλληνα γκολκίπερ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Βασίλης Μπάρκας: Για πολλούς ο παίκτης της ΑΕΚ είναι ο κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας. Είναι λογικό πολλές ομάδες να παρακολουθούν την εξέλιξη του. Στην Ένωση δεν είναι καθόλου προβληματισμένοι με το ενδεχόμενο να τον χάσουν κάποια στιγμή. Άλλωστε όταν η ομάδα προχώρησε στην αγορά του από τον Ατρόμητο το έκανε ξέροντας πως ο παίκτης μπορεί να φέρει πολλά χρήματα στο ταμείο του συλλόγου.

Ο Έλληνας κίπερ έκανε λάθη, πλήρωσε την λανθασμένη νοοτροπία του τα πρώτα χρόνια, αλλά έβαλε το κεφάλι κάτω και δούλεψε. Με την ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και ήταν βασικός στην ομάδα που μπήκε στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, είναι η πρώτη επιλογή για την Εθνική ομάδα. Στα 25 του βρίσκεται σε ηλικία που θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα.

Τα λόγια του Μπάρκα που μπέρδεψαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Πριν λίγες ημέρες ο Μπάρκας έδωσε μια συνέντευξη που μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν είναι σίγουρος ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγει από την ΑΕΚ. Μια ερμηνεία στη συγκεκριμένη δήλωση είναι ότι δύσκολα θα έρθει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Ρώσοι μπορούν να δώσουν χρήματα, αλλά ο Μπάρκας θα ήθελε να φύγει για καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Ρωσίας.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μπάρκας τώρα ή το καλοκαίρι. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μιλήσει με τον Μάσιμο Καρέρα και ο Ιταλός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ήταν ευχαριστημένος με τον Παναγιώτη Τσιντώτα σαν πρώτη επιλογή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments