Αθλητισμός

Γιώργος Πρίντεζης: Από “Αϊ-Γιώργης” σε Αϊ-Βασίλης [vid]

Γιώργος Πρίντεζης: Από “Αϊ-Γιώργης” σε Αϊ-Βασίλης [vid]
Γιώργος Πρίντεζης: Ο παίκτης του Ολυμπιακού άφησε για λίγο το μπάσκετ και υποδύθηκε τον Άγιο Βασίλη σκορπώντας γέλιο και χαρά στους καλεσμένους του.

Γιώργος Πρίντεζης: Αποδεδειγμένα ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ένας από τους σημαντικότερους μπασκετμπολίστες της χώρας. Οι επιδόσεις του έχουν καταφέρει να πείσουν και τον πιο δύσπιστο πως το ταλέντο του και η εργατικότητά του τον έχουν φέρει την τελευταία δεκαετία σταθερά στη κορυφή των πολυτιμότερων παικτών στη θέση του στην Ευρώπη.

Ωστόσο εκτός από το μπάσκετ, ο Γιώργος Πρίντεζης απολαμβάνει να ζει κάθε του στιγμή. Αυτή τη φορά κατάφερε να κλέψει την παράσταση υποδυόμενος τον Άγιο Βασίλη λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου. Ο παίκτης του Ολυμπιακού στο ρεβεγιόν της παραμονής της Πρωτοχρονιάς υποδέχθηκε τους στενούς του φίλους με τις οικογένειες τους στο σπίτι του και ως σωστός οικοδεσπότης φρόντισε να σκορπίσει χαμόγελα και στα μικρά παιδιά.

Έτσι, από… “Αϊ-Γιώργης”  όπως έχει χαρακτηριστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό για τα κατορθώματά του ντύθηκε Άγιος Βασίλης ανεβάζοντας στο προσωπικό του Instagram τις επιδόσεις του στον ρόλο. Ο Γιώργος Πρίντεζης εμφανίστηκε από τη βεράντα φορώντας όλη την απαραίτητη ενδυμασία και εν συνεχεία χάρισε όμορφες στιγμές στους μικρούς του φίλους δίνοντας τους τα δώρα.

Μάλιστα κατά την… προσγείωση του στο σπίτι φρόντισε να πετάξει και το… τυράκι υπενθυμίζοντας πως τη Πέμπτη εκείνος και ο Ολυμπιακός φιλοξενούν την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα πλαίσια της Ευρωλίγκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments