Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Σύντομα οι εξελίξεις για το μέλλον του

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Σύντομα οι εξελίξεις για το μέλλον του
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταλήξει ακόμα σε συμφωνία με τον Νορβηγό και όλα είναι πιθανά για το μέλλον του.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστό το μέλλον του Νορβηγού, και αν αυτό θα είναι στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζουμε πως οι Πειραιώτες εδώ και καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ομάρ για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για την ανανέωση και ο χρόνος πιέζει.

Από σήμερα, 1 Ιανουαρίου 2020, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μπορεί να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του από το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν τον διεθνή δεξιό μπακ στο ρόστερ τους είναι αρκετές, ανάμεσά τους και οι Μπορντό, Βαλένθια, Λέστερ, Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα η “Γαλατά” είναι έτοιμη να προσφέρει στον Ομάρ ηγεμονικό συμβόλαιο, προκειμένου να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι από τον Νορβηγό. Στον Ολυμπιακό βέβαια δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ ακόμη την απάντηση του Ομάρ, καθώς ήδη κινδυνεύουν να τον “χάσουν” χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Οι Πειραιώτες αναμένεται να προσπαθήσουν να προχωρήσουν σε άμεση πώληση του Νορβηγού, προκειμένου να μην βγουν τελείως χαμένοι από την κατάσταση αυτή.

Σε μία τέτοια περίπτωση όμως, οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αναζητήσουν μία πολύ καλή και αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς το πρωτάθλημα φέτος είναι μακρύ, λόγω των playoffs, ενώ έχουν και τα παιχνίδια με την Άρσεναλ για τους “32” του Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments