Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [01/01/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [01/01/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (01/01/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (01/01/20).

Κριός

Οι ερωτικές ιδέες ή η σέξι έμπνευση για τη βελτίωση της σχέσης σου, θα αποδειχθεί χρήσιμη σ’ ένα επίπεδο, αλλά θα δημιουργήσει σύγχυση σ’ ένα άλλο. Μια συζήτηση όμως με το ταίρι σου, θα φέρει μια χρήσιμη λύση. Θα συμφωνήσετε πως αρέσει και στους δύο να βρίσκετε καινούργιους τρόπους για ν’ αγκαλιάζετε τις ευκαιρίες, που θα μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο το πάθος ανάμεσά σας!

Ταύρος

Θα θελήσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου τώρα, ειδικά επειδή το τελευταίο διάστημα, ασχολήθηκες αρκετά ψάχνοντας λύσεις για θέματα άλλων. Είναι επίσης σημαντικό να δεχτείς πως η υποστήριξη που έχεις προσφέρει στο ταίρι σου, δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Εντούτοις, μπορεί να θελήσεις να απομακρυνθείς ήσυχα και να τον αφήσεις να λύσει αυτή τη φορά κάτι που τον απασχολεί, μόνος του. Μπορείς να είσαι εκεί περιμένοντας στο περιθώριο για να βοηθήσεις αν χρειαστεί….αλλά μια μικρή απομάκρυνση, είναι ευεργετική και για τους δυο σας.

Δίδυμοι

Το μυαλό σου θα υπαγορεύσει, ότι υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος για να απαντήσεις σε μια ρομαντική ή προσωπική κατάσταση, αλλά η καρδιά σου θα στείλει ένα μπερδεμένο μήνυμα, σαν αντίδραση. Αν λειτουργήσεις συναισθηματικά, θα δημιουργήσεις επιπλοκές….οπότε προσπάθησε ν’ απαντήσεις ήρεμα και πρακτικά. Δεν χρειάζεται να πιεστείς για να το κάνεις….αλλά μ’ αυτό τον τρόπο θα κερδίσεις το θαυμασμό του συντρόφου σου και θα σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο στα ερωτικά σου!

Καρκίνος

Ένας φιλόδοξος στόχος στην ερωτική σου ζωή, θα σε ωθήσει να κάνεις τα πάντα, για να σημειώσεις πρόοδο στην υπάρχουσα σχέση σου. Γνωρίζεις ήδη πόσο σημαντικό είναι να «τα δώσεις όλα» για τη διατήρηση της σχέσης σου, αν η καρδιά σου έχει αληθινά δοθεί, στον εραστή σου. Είσαι πρόθυμη να αρχίσεις να κάνεις άλματα, εκεί που συνήθιζες να κάνεις μικρά βήματα. Και σε ότι αφορά τα ερωτικά σου τώρα…..τίποτα δε σε σταματά!

Λέων

Είναι πολύ εφικτό να φέρεις μια σημαντική και εκτεταμένη αλλαγή στη σχέση σου….αλλά η πραγματική δεξιότητα έχει να κάνει με τους λεπτούς χειρισμούς, από πλευράς σου. Θα είναι χρήσιμο να κρατήσεις για λίγο κρυφά κάποια δημιουργικά ερωτικά σου σχέδια, πριν τα αποκαλύψεις σε όλη τους τη δόξα. Αυτή είναι μια περίοδος, που πρέπει να κρατήσεις ορισμένα μυστικά, καθώς κάνεις σίγουρα βήματα για την επίτευξη ενός σχεδίου…που μέχρι τώρα ήταν μόνο ένα όραμα!

Παρθένος

Λαμβάνοντας ένα ερωτικό ρίσκο, θα ήταν χρήσιμο, να ρωτήσεις τον εαυτό σου, πόσο ειλικρινής είναι, αυτή τη στιγμή. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να επανεκτιμήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, για να τολμήσεις να ρισκάρεις, υιοθετώντας μια νέα στρατηγική στα ερωτικά σου. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα για τη διαίσθησή σου, όμως. Πάντως να ξέρεις, πως σου λέει πάντα την αλήθεια!

Ζυγός

Είναι δυνατόν να πάρεις τόσα πολλά από κάτι καλό, αναφορικά με τα ερωτικά σου τώρα? Δεν μπορεί να είναι μόνο η ερωτική σου ζωή, που σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να εντρυφήσεις σ’ αυτή. Ίσως όμως να είναι σοφή κίνηση να περιορίσεις κάτι στην σχέση σου. Σίγουρα, αν είναι απολύτως καλό για σένα, τότε δεν χρειάζεται αυτό το κάτι, να αφαιρεθεί. Αλλά πιθανότατα έχεις μια πολύ καλή ιδέα, για το πού πρέπει να σχεδιαστεί μια γραμμή, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Σκορπιός

Είναι πιθανό ότι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που θα αντιμετωπίσεις γενικά στην ερωτική σου ζωή, περιλαμβάνει κάτι, που άφησες μισό στο ερωτικό παρελθόν της σχέσης σου. Αν ξεκαθαρίσει, ότι δεν υπάρχουν οφέλη για την καταστολή ή την παραβίαση ενός προηγούμενου επεισοδίου που σε ενοχλεί, τότε να είσαι σίγουρη, πως υπάρχει ένας καλός λόγος που σε ωθεί, να το αντιμετωπίσεις και να το λύσεις, τώρα.

Τοξότης

Η φαντασία σου θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα με κάποιο τρόπο, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Όμως προτού νιώσεις πολύ ενθουσιασμένη, θα πρέπει να τολμήσεις να μετατρέψεις το ερωτικό σου όραμα σε κάτι πραγματικό και απτό. Όταν το σύμπαν σε ενθαρρύνει να γίνεις γενναία, τότε συμβαίνει…. γιατί το θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο, από μια απλή πιθανότητα. Προσπάθησε να το έχεις υπόψη σου, σχετικά με την πρόοδο που επιθυμείς να κάνεις τώρα, στο όνομα της αγάπης.

Αιγόκερως

Δεν είσαι έτοιμη μόνο να μιλήσεις για τα ερωτικά σου….είσαι έτοιμη να κάνεις και όλη τη βόλτα. Με άλλα λόγια, είσαι διατεθειμένη να ακολουθήσεις ό,τι ισχυρίζεσαι ή υπόσχεσαι. Το να απογοητεύεις τους άλλους, δεν είναι του στυλ σου! Αλλά αυτή η έμφυτη ικανότητά σου, μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο φοβερή στα μάτια του εραστή σου, τώρα.

Υδροχόος

Μπορεί να νιώθεις, πως είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις μια καινούργια στρατηγική, σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Ωστόσο, μην αποκλείεις την πιθανότητα να σκέφτεσαι υπερβολικά, αυτό που πρέπει να γίνει αυθόρμητα. Είτε πρόκειται για υπερβολική πρόβλεψη από πλευράς σου είτε θέλεις να πείσεις τον εαυτό σου πως μια ερωτική εξέλιξη θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου, θα πρέπει να συνεκτιμήσεις και το απροσδόκητο – αλλά αυτό συχνά δείχνει πώς η καλοτυχία, ανοίγει την πόρτα σε κάτι μαγικό.

Ιχθύες

Το να δείχνεις έντονο ενδιαφέρον για το ζήτημα ή το πρόβλημα του εραστή σου και να θέλεις να τον υποστηρίξεις είναι ένα πράγμα, αλλά κάνοντας το θέμα του, δικό σου, αυτό είναι άλλο. Μπορεί να μην χρειάζεται να πεις ούτε μια λέξη για να καταλάβεις τι αγαπά το ταίρι σου αυτή τη στιγμή. Το ψυχικό σου ραντάρ είναι πάντα εξαιρετικά συντονισμένο, αλλά είναι εξαιρετικά ισχυρό τώρα. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να του επιτρέψεις να έρθει κοντά σου και να σου ανοιχτεί, όταν θα νιώσει έτοιμος. Ίσως γνωρίζεις ήδη τι πρόκειται να σου πει, πριν το πει….αλλά τουλάχιστον δως του την ευκαιρία να το κάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments