Αθλητισμός

Ίαν Βουγιούκας: Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ίαν Βουγιούκας: Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ίαν Βουγιούκας: Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ίαν Βουγιούκας: Τον τελευταίο καιρό ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα με τους ψηλούς του. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Ρικ Πιτίνο είχε δηλώσει ότι η ομάδα του έχει πρόβλημα στους ψηλούς. Υπάρχει έντονη γκρίνια για τον Παπαγιάννη, αλλά ο Έλληνας σέντερ θα είναι αυτός που θα πρέπει να πάρει στις πλάτες του στην ομάδα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί αύριο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Ο Ίαν Βουγιούκας δεν ταξίδεψε στην Ρωσία καθώς ο Ρικ Πιτίνο επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής.  Ο διεθνής σέντερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά αποφασίστηκε να εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, σε αντίθεση με τους Νίκο Παππά και Ράιον Μπράουν που ταξίδεψαν κανονικά με την ομάδα.

Φριντέτ: «Το καλύτερό μας μπάσκετ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο άσος των «πράσινων» μιλώντας κατά την αποχώρηση της ομάδας τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που παίζει καλά και ειδικά όταν αγωνίζοται μπροστά στο κοινό της έχει πάντα το πλεονέκτημα. Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δείξουμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό με σκοπό να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά. Πάμε να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments