Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Σκέφτεται το 4-2-3-1 για το ντέρμπι

Πέδρο Μαρτίνς: Σκέφτεται το 4-2-3-1 για το ντέρμπι
Πέδρο Μαρτίνς: Τα πρώτα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πέδρο Μαρτίνς: Σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Μπορεί οι “πράσινοι” να μη βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ιστορίας τους, αλλά παραδοσιακά δυσκολεύουν ιδιαίτερα τους “ερυθρόλευκους”. Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο καθώς η ομάδα του Πειραιά είναι τιμωρημένη.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας. Αρχικά δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου και την ίδια ώρα ελπίζουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κερδίσει τον Άρη. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει γίνει με σκοπό η ομάδα να παίξει επιθετικά και να πάρει από νωρίς το προβάδισμα προκειμένου να έχει ευκολότερη συνέχεια.

Τα πρώτα πλάνα του Μαρτίνς

Έχοντας ως δεδομένο πως ο Ελ Αραμπί – που έχει χτύπημα σε δάχτυλο του ποδιού του και έτσι κάποιες ενοχλήσεις αλλά λογικά θα είναι ΟΚ – θα προλάβει το ματς, ο Πορτογάλος θα επιλέξει την 4-2-3-1 διάταξη. Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ και Τσιμίκας δεξιά και αριστερά, κέντρο άμυνας με Σεμέδο – Αβραάμ και άξονας με Καμαρά – Μπουχαλάκη.

Επιτελικός ο Βαλμπουενά με αουτσάιντερ τον Λοβέρα, στα δύο άκρα Μασούρας και Ποντένσε και μπροστά ο Ελ Αραμπί. Πιθανότητες έχουν και οι Χριστοδουλόπουλος – Ραντζέλοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments