Αθλητισμός

AEK: Δείπνο “κορυφής” με το βλέμμα στον μεταγραφικό σχεδιασμό

AEK: Δείπνο “κορυφής” με το βλέμμα στον μεταγραφικό σχεδιασμό
ΑΕΚ: Δημήτρης Μελισσανίδης, Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα δείπνησαν μαζί χθες βράδυ θέτοντας παράλληλα επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

ΑΕΚ: Με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται στο ξεκίνημά της, στην Ένωση οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε εγρήγορση. Μάλιστα, προκειμένου να επικρατήσει σύμπνοια απόψεων στον σχεδιασμό της ομάδας και την κατεύθυνση που θα πρέπει να κινηθεί τόσο κατά τη περίοδο των μεταγραφών όσο και το ερχόμενο καλοκαίρι, Δημήτρης Μελισσανίδης, Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα δείπνησαν παρέα χθες σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Οι τρεις άνδρες είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά μέσα στον νέο χρόνο να συζητήσουν από κοινού όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, βάζοντας κάτω ακόμη και ονόματα ποδοσφαιριστών που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να έρθουν στον σύλλογο και να δώσουν άμεσες λύσεις στον Μάσιμο Καρέρα. Όπως διαρρέεται, οι τρεις άνδρες συμφώνησαν πως η Ένωση απαιτείται να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στις γραμμές της, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κράμα με το υπάρχον ρόστερ και η ομάδα να βαδίσει όσο το δυνατόν πιο ιδανικά μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ο Ιταλός θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και θα προσπαθήσει να θέσει τους δικούς του κανόνες στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ούτε πόσοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν τον Ιανουάριο ούτε το πότε θα συμβεί αυτό, ωστόσο είναι σαφές πως το βάρος πέφτει στην ποιότητα, με την Ένωση να αναζητά ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω στον σύλλογο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments