Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: “Φουλάρει” για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ματιέ Βαλμπουενά: “Φουλάρει” για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ματιέ Βαλμπουενά: Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τους "Πράσινους" εντάσσοντας σε αυτά τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ματιέ Βαλμπουενά: Νέα χρονιά με ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, καθώς το απόγευμα της Κυριακής οι “Ερυθρόλευκοι” τίθενται αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Οι Πειραιώτες επιθυμούν να μπουν με το… δεξί το 2020 προκειμένου παράλληλα να διατηρήσουν την επαφή τους με τη κορυφή στην μάχη για τον τίτλο.

Πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι “Ερυθρόλευκοι” στο τελευταίο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στο Βόλο μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Ο Πέδρο Μαρτίνς και η ομάδα του θέλουν να αφήσουν πίσω τους το “στραβοπάτημα” και κόντρα στον Παναθηναϊκό να επιστρέψουν στις νίκες επαναφέροντας το καλό κλίμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αγωνιστικά πέρα από τα γνωστά προβλήματα είδε τον Ματιέ Βαλμπουενά να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς έπειτα από αρκετό καιρό, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να θέτει τον εαυτό τον υπό την κρίση του προπονητή του. Μάλιστα ο τελευταίος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικό τον 35χρονο άσσο δίνοντας στην ομάδα του ποιότητα στη δημιουργία. Ο Βαλμπουενά μπορεί να έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό, μιας και τα προβλήματα τραυματισμών των ταλαιπωρούν αρκετά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο με την εμπειρία του είναι βέβαιο πως μπορεί να δώσει τα στοιχεία που θέλει ο Μαρτίνς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται πως στη θέση του Γάλλου σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο Λοβέρα, με τον Αργεντινό πιθανότατα να έρχεται από τον πάγκο στο ντέρμπι κόντρα στους “Πράσινους”.

Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, τα πράγματα μοιάζουν λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, οι Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί θα είναι τα δύο μπακ, με τους Σεμέδο και Αβραάμ στόπερ. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι οι δύο μέσοι, ενώ οι Ποντένσε και Μασούρας θα βρίσκονται στα δύο άκρα πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments