Ελλάδα

Τρίκαλα: Δρόμος άνοιξε και “κατάπιε” παρκαρισμένο αυτοκίνητο [vid]

Τρίκαλα: Δρόμος άνοιξε και “κατάπιε” παρκαρισμένο αυτοκίνητο [vid]
Τρίκαλα: Ένα φαινόμενο που σπάνια παρατηρείται πραγματοποιήθηκε στη πόλη των Τρικάλων με δρόμο να ανοίγει κυριολεκτικά στη μέση και να "καταπίνει" παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Τρίκαλα: Εικόνες που συνηθίζεται να έρχονται από το εξωτερικό εκτυλίχθηκαν στη πόλη των Τρικάλων το πρωί της Παρασκευής. Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, δρόμος της πόλης άνοιξε κυριολεκτικά στα δύο με αποτέλεσμα να καταστρέφει αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο, καθώς όπως φαίνεται η τρύπα που δημιουργήθηκε το “ρούφηξε”. Το φαινόμενο άφησε άφωνους τους κατοίκους της πόλης των Τρικάλων, καθώς είναι η πρώτη φορά που έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο.

Για καλή τύχη όλων δεν προέκυψε κανένας τραυματισμός, καθώς κατά τη διάρκεια του φαινομένου δεν υπήρχε κανείς στον χώρο. Το συμβάν όπως αναφέρουν οι αρχές δημιουργήθηκε έπειτα από αγωγό της ΔΕΥΑ, ο οποίος έσπασε δημιουργώντας καθίζηση στον δρόμο. Το αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο σημείο στη κυριολεξία “βούλιαξε” θυμίζοντας τρομακτικές εικόνες που κατά καιρούς βλέπουμε στο εξωτερικό με οχήματα να εξαφανίζονται μέσα σε μια στιγμή από τεράστιες τρύπες.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Ο Δήμος Τρικάλων όπως ανακοίνωσε θα προβεί στην άμεση επιδιόρθωση του αγωγού της ΔΕΥΑ, καθώς επίσης και του οδοστρώματος αλλά και του οχήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments