Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [3/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [3/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (3/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (3/1/20).

  • Κριός

Εσείς οι δύο έχετε κάποια σχέδια αλλά θα πρέπει να κάνετε μερικές νέες επαφές αν θέλετε να αρχίσετε να τα πραγματοποιείτε. Προσεγγίστε τα άτομα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με έναν συνδυασμό περιέργειας και διασκέδασης. Ο στόχος σας τώρα είναι το εύρος και όχι το βάθος.

  • Ταύρος

Ίσως είναι δύσκολο να αποφασίσετε πού πρέπει να πάτε από εδώ και πέρα. Το κόλπο είναι να μην πιέζετε υπερβολικά τα πράγματα (ή και καθόλου) στη σχέση σας. Δεν σημαίνει ότι επαναπαύεστε. Απλά ότι χαίρεστε το παρόν.

  • Δίδυμοι

Τακτοποιήστε νωρίς τις δουλειές σας σήμερα. Έτσι εσείς και ο/η σύντροφός σας θα έχετε άφθονο ελεύθερο χρόνο αργότερα να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Θα αισθανθείτε καλύτερα και πιο ώριμοι, όταν θα διεκπεραιώσετε όλα όσα έχετε στη λίστα με τις υποχρεώσεις σας.

  • Καρκίνος

Μερικές φορές η ανάγκη σας να βρείτε απαντήσεις δημιουργεί περισσότερες ερωτήσεις. Χρειάζεστε δομή και όρια αλλά τα άστρα λένε ότι μια κατάσταση αναμονής θα ωφελήσει περισσότερο τη σχέση σας τώρα.

  • Λέων

Είναι πραγματικά απαραίτητο να καταστρώνετε σχέδια για τα επόμενα δύο, πέντε ή δέκα χρόνια; Για κάποιο λόγο, εσείς οι δύο αισθάνεστε ότι θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες σε πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακόμη. Ζήστε τη στιγμή.

  • Παρθένος

Φυσικά αναρωτιέστε για το πώς θα ήταν η ζωή σας χωρίς τον/τη σύντροφο σας. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Σταματήστε να αισθάνεστε ενοχές για μια εντελώς φυσιολογική αντίδραση!

  • Ζυγός

Μια προσωπική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, βγαίνει εκτός ελέγχου όταν ένας από τους δυο ή και οι δύο παρεκτρέπεστε. Να θυμάστε ότι είστε άνθρωποι, με αληθινά συναισθήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

  • Σκορπιός

Μερικές φορές λέτε την άποψή σας τόσο πειστικά, που καταφέρνετε να πείσετε ακόμη και τον εαυτό σας… Ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε πάρει ακόμη την απόφασή σας. Το ταίρι σας καλεί να το βοηθήσετε από συνήθεια και εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε.

  • Τοξότης

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να χάνετε μια ευκαιρία αλλά μην αγχώνεστε. Μόνο και μόνο επειδή εσείς και το ταίρι σας ήσασταν απασχολημένοι με κάτι άλλο, δε σημαίνει ότι έχετε χάσει το στόχο σας. Θα σας δοθούν αι άλλες ευκαιρίες.

  • Αιγόκερως

Η σχέση σας δεν είναι τεστ. Δε χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα τα κενά για να πάρετε την καλύτερη βαθμολογία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αφήσετε μερικά από αυτά και να περιμένετε, μέχρι εσείς και το ταίρι σας να είστε έτοιμοι να τα συμπληρώσετε μαζί.

  • Υδροχόος

Είστε πιστοί μέχρι αηδίας στο ταίρι σας και συνηθίζετε να θεωρείτε τα μειονεκτήματά του ως χαριτωμένες ιδιοτροπίες. Αυτή η ασυνήθιστη προοπτική σας σάς βοηθά να ξεπεράσετε πράγματα που άλλα ζώδια δεν θα μπορούσαν να ανεχτούν.

  • Ιχθύες

Κάθε σχέση χρειάζεται δουλειά. Σκεφτείτε τη ως μια συντήρηση ρουτίνας, όπως αλλάζετε τα λάδια στο αυτοκίνητό σας ή καθαρίζετε την αποθήκη κάθε χρόνο. Αν αγνοείτε αυτά που πρέπει να κάνετε, θα δημιουργηθεί αναπόφευκτα χάος.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments