Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [3/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [3/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (3/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (3/1/20).

  • Κριός

Αισθάνεστε όλο το βάρος του κόσμου επάνω σας σήμερα. Αλλά να θυμάστε ότι περιστοιχίζεστε από ανθρώπους που σας νοιάζονται: Θα χαρούν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν. Μοιραστείτε κάποια από τα προβλήματα σας με κάποιον στενό σας φίλο. Θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.

  • Ταύρος

Όταν κάτι δεν λειτουργεί καλά για εσάς, να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες για το πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα. Αν σας προβληματίζει μια ερωτική κατάσταση, ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας. Εκείνοι μπορούν να δουν πιο αντικειμενικά τα πράγματα και να σας βοηθήσουν να βρείτε την αλλαγή που πρέπει να κάνετε.

  • Δίδυμοι

Έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα σας στέκια; Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και ψάξτε κάτι διαφορετικό! Δοκιμάστε μια νέα εξωτική κουζίνα ή δείτε μια ταινία με υπότιτλους. Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να εμπνευστείτε για να ταξιδέψετε λίγο. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριο σας βρίσκεται σε ισχύ και αρχίστε να σκέφτεστε παγκόσμια!

  • Καρκίνος

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο την επιφάνεια, εσείς έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα καλά που κρύβουν οι άνθρωποι μέσα τους. Η ικανότητά σας να αναγνωρίζετε την εσωτερική ομορφιά στους άλλους είναι χάρισμα. Μπορεί να εκτιμήσετε ποιος αξίζει την προσοχή σας. Το να θεωρείτε κάποιον/α όμορφο είναι κομπλιμέντο για τον/την οποιοδήποτε/οποιαδήποτε.

  • Λέων

Σκεφτείτε γρήγορα ποιος είναι ο πιο καλά δικτυωμένος φίλος σας, αυτός που έχει χιλιάδες επαφές στο κινητό του. Τώρα τηλεφωνήστε του και ζητήστε του να βρει το αρκετά τυχερό άτομο που να αξίζει ένα ραντεβού μαζί σας. Μπορεί να σας πειράξει στην αρχή αλλά θα σας κάνει το χατίρι.

  • Παρθένος

Απολαμβάνετε να δημιουργείτε τάξη εκεί που κάποτε υπήρχε χάος και αισθάνεστε υπερήφανοι που έχετε οργανώσει καλά τη ζωή σας. Αλλά όταν έρθει στη ζωή σας κάποιος/α άγνωστος/η, ένα ελεύθερο πνεύμα, όλη αυτή η οργάνωση βγαίνει από το παράθυρο. Μπορείτε να προσαρμοστείτε και να μάθετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας χωρίς προγραμματισμό; Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να το ανακαλύψετε.

  • Ζυγός

Σήμερα θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα βαθύ επίπεδο κατανόησης με κάποιον/α πρώην σας. Τώρα που είστε σε θέση να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, μπορείτε να προχωρήσετε μαζί του/της. Το αν θα προχωρήσετε μαζί ή χωριστά, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Όπως και να έχει, θα αισθανθείτε καλά που καταφέρατε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

  • Σκορπιός

Σήμερα έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι ριζικό. Αν είναι κάτι μεγάλο όπως το να γυρίσετε μόνοι όλο τον κόσμο ή να δοκιμάσετε ένα νέο κούρεμα, αισθάνεστε την ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Αποφασίστε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε και μετά κάντε τα απαραίτητα βήματα για α το πραγματοποιήσετε. Μην αφήνετε τίποτα να μπει εμπόδιο.

  • Τοξότης

Σήμερα θα λάμψετε σε οποιαδήποτε περίσταση σχετίζεται με άλλους ανθρώπους. Είτε πρόκειται για κάποιο γεύμα με έναν συνάδερφο ή μια έξοδο με άλλους εργένηδες μετά τη δουλειά, θα περάσετε υπέροχα κάνοντας καινούργιες γνωριμίες και φλερτάροντας.

  • Αιγόκερως

Μην αφήνετε τα οικονομικά σας προβλήματα να σας ρίχνουν τη διάθεση. Υπάρχουν τόσες διασκεδαστικές δωρεάν εκδηλώσεις, που μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε βράδυ χωρίς να ξοδέψετε ούτε ευρώ. Βάλτε στόχο να πάτε σε μία από αυτές σήμερα.

  • Υδροχόος

Έχει γίνει χαμός ανάμεσα στους φίλους σας, που συζητούν για εσάς και αυτόν/αυτήν τον/ην κούκλο/α με τον/την οποίο/α σας είδαν μαζί. Αφήστε τους να αναρωτιούνται αν τρέχει κάτι μεταξύ σας όχι. Δε χρειάζεται να τους αποκαλύψετε τι συμβαίνει εκτός και αν το θέλετε πραγματικά.

  • Ιχθύες

Μήπως όλοι σας οι φίλοι εκτός από εσάς έχουν δοκιμάσει μια καινούργια ιστοσελίδα γνωριμιών; Τι περιμένετε; Αν λειτούργησε καλά για αυτούς, γιατί να μη γίνει το ίδιο και για εσάς; Κάντε μια δοκιμή. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments