Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Φουντώνουν τα σενάρια όσο δεν ανανεώνει

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Φουντώνουν τα σενάρια όσο δεν ανανεώνει
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Όσο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο του Βορρά δημιουργούνται σενάρια για το μέλλον του.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι εδώ και λίγες ημέρες ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά λήγει στις 30 Ιουνίου 2020. Μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν έχουν συζητήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι μου γεννάει πολλά σενάρια για τον μέλλον του Βιεϊρίνια.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτελεί έναν εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του περσινού νταμπλ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος μάλιστα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, καθώς αμείβεται με περισσότερο από ένα εκατομμύριο το χρόνο.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα από το εξωτερικό εμπλέκουν τον αρχηγό του ΠΑΟΚ με ομάδες από την Κίνα, ενώ μερικά έβαζαν στο “παιχνίδι” και την Αλ Χιλάλ του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται να μην θέλει να κάνει κίνηση για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, όσο είναι ενεργός παίκτης του ΠΑΟΚ. Αν έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, τότε, προφανώς, τα δεδομένα θα άλλαζαν.

Σίγουρα όσο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ θα δημιουργούνται σενάρια για το μέλλον του. Βέβαια ο Πορτογάλος είναι συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται η παραμονή του να είναι μία τυπική υποθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments