Lifestyle

Μαίρη Καργιώτη: Το “κρυφό” όπλο του Ιωνικού Νικαίας [pics]

Μαίρη Καργιώτη: Το “κρυφό” όπλο του Ιωνικού Νικαίας [pics]
Η Μαίρη Καργιώτη είναι υπεύθυνη για τα Social Media του Ιωνικού Νικαίας και είναι από τις παρουσίες που ομορφαίνουν το μπάσκετ.

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς που έφυγε στο πρωτάθλημα της Basket Leaque ήταν η επάνοδος του Ιωνικού Νικαίας που από το 1987 επέστρεψε στα σαλόνια της Α1.  Η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Νίκαιας είναι τεράστια και φάνηκε από την περυσινή περίοδο όπου εντός παρκέ, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μαζί με την υπόλοιπη παρέα και το προπονητικό τιμ, οδήγησαν την ομάδα στην Α1.

Μεγάλη είναι και η προσπάθεια του ιστορικού συλλόγου που κάνει και έξω από τα παρκέ. Αυτό φάνηκε πριν από ένα χρόνο όταν πραγματοποίησε την πιο … όμορφη μεταγραφή. Η Μαίρη Καργιώτη μπήκε στη ζωή των μπασκετανθρώπων για να μείνει και μέχρι στιγμής το καταφέρνει πολύ καλά.

Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Αρχές του 2019 η σχολή της την πρότεινε στην ομάδα για να αναλάβει  τα social media και φυσικά δέχθηκε χωρίς να το σκεφτεί. Με καταγωγή από Σίφνο και Αμοργό η Μαίρη εργαζόταν στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών πριν αποφασίσει πως η αθλητική δημοσιογραφία είναι αυτό που της ταιριάζει.

Το μικρόβιο του αθλητισμού το είχε “κολλήσει” από τον παππού της ενώ και εκείνη έχει ασχοληθεί με διάφορα αθλήματα όπως μπαλέτο, ρυθμική γυμναστική, κολύμβηση, kick boxing, χάντμπολ και ιππασία. Και όπως φαίνεται και στα δικά της social media η Μαίρη θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments