Lifestyle

Το Καφέ της Χαράς: Η ανατροπή και το δημόσιο μήνυμα της «Βάλιας»

Το Καφέ της Χαράς: Η ανατροπή και το δημόσιο μήνυμα της «Βάλιας»
Το Καφέ της Χαράς: Η νεαρή ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, με αφορμή την αγάπη που έλαβε για την επιστροφή της ως Βάλια, στο Καφέ της Χαράς.

Το Καφέ της Χαράς: Πολλές είναι οι εξελίξεις στο remake του «Καφέ της Χαράς». Η πυρκαγιά έχει αναστατώσει σχεδόν όλους τους κατοίκους του Κολοκοτρωνιτσίου, οι οποίοι κάνουν διάφορα σενάρια σχετικά με το ποιος ή ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια. Ανάλογα πράττει και η Βάλια, η οποία μόλις μαθαίνει την είδηση σπεύδει στο χωριό, κρυφά από τη Χαρά, για να ερευνήσει η ίδια την υπόθεση, ως δικηγόρος πια. Στη συνέχεια, η Χαρά πληροφορείται για την κίνηση της κόρης της και πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι, προκειμένου να την αναζητήσει και να την πείσει ότι δεν έχει κανένα νόημα να κάνει τις σχετικές έρευνες, κινδυ­νεύοντας να τους πιάσουν στο στόμα τους οι κάτοικοι.

Ο ερχομός της Χαράς, όμως, αναστατώνει το χωριό και κυρίως τον Περίανδρο αλλά και τον Τρελάντώνη, ο οποί­ος είχε χάσει τη λαλιά του, από τη στενοχώρια, όταν η πρωτευουσιάνα εγκατέλειψε το χωριό. Εκείνη τη στιγμή, ο Τρελαντώνης δεν πιστεύει στα μάτια του που ξαναβλέπει μπροστά του την αγαπημένη του φίλη, ενώ η Χαρά μαθαίνει με επεισοδιακό τρόπο ότι δήμαρχος του χωριού δεν είναι πια ο Περίανδρος αλλά η αδελφή του, Σταυρούλα. Αργότερα, η Βάλια, αγνοώντας τις συμβουλές της μητέρας της, αρχίζει τις απαραίτητες ανακρίσεις για τον εμπρησμό. Τότε, αποδεικνύεται ότι ένα σωρό φαι­νομενικά αθώοι θα μπορούσαν να εμπλέκονται, ωστόσο όλο το χωριό είναι ύποπτο και όλοι κρύβουν κάτι.

Το μήνυμα της Έφης Ρασσιά στα social media:

Η νεαρή ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, με αφορμή την αγάπη που έλαβε για την επιστροφή της ως Βάλια, στο Καφέ της Χαράς. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα με ευχές για τη νέα χρονιά και για τη συνέχεια του Καφέ!!! Πραγματικά δεν περίμενα τόσο θερμή ανταπόκριση, είναι τόσο συγκινητικό και λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα άμεσα… Θα απαντήσω προσωπικά σε κάθε μήνυμα σιγά σιγά, μέχρι τότε απ’ τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι ένα υπέροχο νέο έτος για όλους, με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές γεμάτες χαρά, αισιοδοξία και… καλό καφέ!» έγραψε χαρακτηριστικά η Έφη Ρασσιά.

Ωστόσο, αρκετοί ίσως να μην γνωρίζουν πως ο καταξιωμένος ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, έχει συγγένεια με την τηλεοπτική «Βάλια», αφού είναι κόρη της αδελφής του. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments