Ελλάδα

Κηφισιά: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες

Κηφισιά: Τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες
Κηφισιά: Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά, στην οδό Γεωργίου Λύρα. Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Κηφισιά: Δυο νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά. Το τροχαίο έγινε στην οδό Γεωργίου Λύρα όταν δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά οκτώ άτομα συγκρούστηκαν.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό τροχαίο παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες. Αρχικά η πυροσβεστική απεγκλώβισε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του, όμως στη συνέχεια ένα ακόμα που είχε τραυματιστεί υπέκυψε. Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.  Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας: Σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο

Μόλις πριν από τρεις μέρες ένα άλλο τροχαίο είχε σημειωθεί, όταν φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Βαρυμπόμπης. Σύμφωνα με την Τροχαία, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το πολυτελές αυτοκίνητο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Ωστόσο, από τύχη κανένας από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και το φορτηγό δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, στην Εθνική Οδό στο ύψος του κόμβου Αμφίπολης – Καβάλας, ένας μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με την Τροχαία Καβάλας, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 29χρονος εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε στα μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments