Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα: Γι’ αυτό έπαιξε βασικός στο ντέρμπι

Ουσεϊνού Μπα: Γι’ αυτό έπαιξε βασικός στο ντέρμπι
Ουσεϊνού Μπα: Υπάρχει μια λογική εξήγηση πίσω από την επιλογή του του Πέδρο Μαρτίνς.

Ουσεϊνού Μπα: Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πέρα από το γόητρο της νίκης σε ένα ντέρμπι ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και από βαθμολογικής άποψης. Μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη, ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη για να περάσει και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Κάτι που προκάλεσε πολλές απορίες ήταν η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας.

Τον τελευταίο καιρό ο Πορτογάλος τεχνικός έδειχνε να υπολογίζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για παρτενέρ του Σεμέδο. Ωστόσο όταν ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες ο Μαρτίνς επιφύλαξε μια έκπληξη. Στο πλευρό του Σεμέδο αγωνιζόταν ο Μπα. Αρκετοί απόρησαν με αυτή την επιλογή καθώς ο Σενεγαλέζος δεν έχει τόση μεγάλη εμπειρία σε σχέση με τον Έλληνα στόπερ.

Η εξήγηση πίσω από την επιλογή Μπα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η επιλογή του Μαρτίνς έχει μια απλή εξήγηση. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μπορεί μεν να είχε επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά κρίθηκε ότι δεν είναι έτοιμος να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι. Από την πλευρά του ο Μπα έχει δείξει πολύ καλή εικόνα όσες φορές έχει χρειαστεί να αγωνιστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας αμυντικός έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει πολύ στον Παπαδόπουλο και την εμπειρία του. Είναι ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις που μπορεί να λειτουργήσει και ως καθοδηγητής για τους νεότερους ποδοσφαιριστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments