Πολιτισμός

ΕΡΤ1: Η κρατική τηλεόραση απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς “The Young Pope”

ΕΡΤ1: Η κρατική τηλεόραση απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς “The Young Pope”
ΕΡΤ1: Μεγάλη επιτυχία για τη κρατική τηλεόραση, καθώς κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα της πολυσυζητημένης σειράς "The Young Pope".

ΕΡΤ1:Τα δικαιώματα προβολής δύο εκ των πλέον δημοφιλών ξένων σειρών, του «The Young Pope» αλλά και του «The New Pope», που αποτελεί συνέχεια του πρώτου, εξασφάλισε η ΕΡΤ. Από αυτό τον μήνα καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αρχίσει να προβάλλεται από την ΕΡΤ1 το «The New Pope».

Με Ελληνικό και κυρίως Κυπριακό ενδιαφέρον η σειρά The New Pope αφού ανάμεσα στους Jude Law, John Malkovich, Sharon Stone, και Marilyn Manson, παίζει και μια Κύπρια ηθοποιός. Στην σειρά παίζει και η Κύπρια Κίκα Γεωργίου η οποία θα ενσαρκώσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολυβραβευμένου Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο μια μυστηριώδη ηρωίδα, ισότιμο μέλος σε ένα καστ που περιλαμβά­νει μεγάλους σταρ όπως ο Jude Law, ο John Malkovich, η Sharon Stone, ακό­μη και ο Marilyn Manson.

Η Κύ­πρια καλλιτέχνις που έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αθήνα, έχει διαγράψει μια εν­διαφέρουσα πορεία στο θέατρο και έχει διακριθεί στο σινεμά, αφού για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Γκικαπέππα «Η πόλη των παιδιών» τιμήθηκε το 2012 με το Βρα­βείο Α’ Γυναικείου Ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο Jude Law υποδύεται τον μυθοπλαστικό χαρακτήρα του Πάπα Πίου του 13ου.

Η σειρά αφηγείται τις περιπέτειες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο νέος και γοητευτικός Πάπας στα νέα του καθήκοντα ως «άνθρωπος του Θεού» και προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments