Video

Τομ Χανκς: Πήρε τιμητικό βραβείο στις “Χρυσές Σφαίρες” – ‘Εβαλε τα κλάματα της ώρα της απονομής

Τομ Χανκς: Πήρε τιμητικό βραβείο στις “Χρυσές Σφαίρες” – ‘Εβαλε τα κλάματα της ώρα της απονομής
Τομ Χανκς: Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός απέσπασε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στον κινηματογράφο και δεν έκρυψε την συγκίνηση του.

Τομ Χανκς:Ο Τομ Χανκς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μετά την τιμητική του βράβευση στις Χρυσές Σφαίρες, με το “Cecil B. DeMille Award” για την συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο.

Όπως αποκάλυψε είναι κρυωμένος.

“Είναι το κρύωμα που προκαλεί αυτό το πράγμα. Ορκίζομαι ότι δεν είμαι τόσο ευσυγκίνητος όταν είμαι σπίτι” τόνισε.

Ο Χανκς έκανε μια παύση, προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά του, και ευχαρίστηκε τη σύζυγό του, Ρίτα Ουίλσον αλλά και τα παιδιά του.

“Οι ταινίες δημιουργούνται πλάνο πλάνο. Κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης θα έρθει σε εσάς και θα σας πει αν δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας ότι δεν θα γίνει τελικά η ταινία” είπε αναφερόμενος προς τους νεότερους ηθοποιούς.

Χθες η Ελληνοαμερικανίδα σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον δεν έκρυψε την χαρά της για την τιμή που έκανε η ελληνική κυβέρνηση στον Τομ Χανκς να τον πολιτογραφήσει ως Έλληνα πολίτη.

Το δικό της «ευχαριστώ» για την τιμητική πολιτογράφηση του συζύγου της, Τομ Χανκς, από την Ελλάδα, έστειλε μέσω Instagram η Ρίτα Γουίλσον. «Ευχαριστώ Ελλάδα για την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς. Πραγματικά μας τιμήσατε», έγραψε η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του διάσημου ηθοποιού. Σημειώνει επίσης ότι η φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή είναι από το όμορφο Αιγαίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments