Αθλητισμός

Ντέγιαν Ράντονιτς: Στο “κάδρο” του Ολυμπιακού ο Μαυροβούνιος προπονητής

Ντέγιαν Ράντονιτς: Στο “κάδρο” του Ολυμπιακού ο Μαυροβούνιος προπονητής
Ντέγιαν Ράντονιτς: Οι "Ερυθρόλευκοι" εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο νέας αλλαγής στον πάγκο της ομάδας τους, με τον 50χρονο πρώην τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου να είναι ένα από τα φαβορί.

Ντέγιαν Ράντονιτς: Η σεζόν κυλά με αρνητικό πρόσημο για τον Ολυμπιακό, με τα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα να μην ικανοποιούν διοίκηση και φίλαθλο κοινό. Οι “Ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να προβληματίζουν δεχόμενοι αρκετές ήττες εντός των τειχών, αποτέλεσμα που απομακρύνει την ομάδα αρκετά από τον τελικό στόχο της κατάκτησης μίας εκ των θέσεων που οδηγεί στην 8αδα της διοργάνωσης.

Η αντικατάσταση του Ντέιβιντ Μπλαντ και η παραμονή του Κεμζούρα στον πάγκο δεν άλλαξε ουσιαστικά την κατάσταση, με τον Ολυμπιακό να καλείται πλέον να αναζητήσει νέα λύση για τον πάγκο της. Μπορεί να μην προκύπτει επίσημα πως ο Κεμζούρα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, ωστόσο σύμφωνα με το eurohoops.net οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν τον “εκλεκτό” που θα βάλει το τρένο στις ράγες και θα το οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του eurohoops.net, ο προπονητής που τις τελευταίες ώρες φιγουράρει ως το ακλόνητο φαβορί για τη θέση του “καπετάνιου” του Ολυμπιακού είναι ο Μαυροβούνιος, Ντέγιαν Ράντοβιτς. Ο 50χρονος αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Ο 50χρονος τεχνικός άρχισε την προπονητική του καριέρα στην Μπουντούτσνοστ (2005-2013), με έξι σερί νταμπλ, ενώ το 2011 ήταν παράλληλα και ομοσπονδιακός προπονητής στο Μαυροβούνιο. Από το 2013 ως το 2017 ήταν στον Ερυθρό Αστέρα, κατακτώντας τρεις σερί τίτλους στην Αδριατική Λίγκα, με ισάριθμα πρωταθλήματα Σερβίας και επίσης τρία κύπελλα, ενώ από τον Απρίλιο του 2018 ως και την αυγή του 2020 κάθισε στον πάγκο της Μπάγερν, με την οποία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Γερμανίας.

Όπως αναφέρεται από το ίδιο ρεπορτάζ, εκτός του Ράντονιτς, οι “Ερυθρόλευκοι” διατηρούν πάντα στη λίστα τους και τις δοκιμασμένες λύσεις των Μίλαν Τόμιτς και Γιώργου Μπαρτζώκα, δύο προσώπων που στο παρελθόν έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments