Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Έτοιμος για εκτενές ροτέισον κόντρα στην Καλαμάτα

Πέδρο Μαρτίνς: Έτοιμος για εκτενές ροτέισον κόντρα στην Καλαμάτα
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστών των "Ερυθρόλευκων" που καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν περιορισμένο χρόνο.

Πέδρο Μαρτίνς: Ταξίδι στη Καλαμάτα πραγματοποιεί απόψε ο Ολυμπιακός προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδος. Οι “Ερυθρόλευκοι” με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώνουν την μίνι προετοιμασία τους για το παιχνίδι, με τον τεχνικό του συλλόγου Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει διάθεση να ανακατέψει την τράπουλα δίνοντας ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δύο ημέρες μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η οποία ανέβασε την ομάδα του στη κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ επιθυμεί να συνεχίσει νικηφόρα και στον θεσμό του κυπέλλου. Ωστόσο αυτό ευελπιστεί να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερες “δυνάμεις”, έχοντας στο μυαλό του ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με αυτή που εμφανίστηκε στο Φάληρο κόντρα στους “Πράσινους”.

Έτσι θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει κάτω από τα δοκάρια ο Άλεν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει ανάσες στον βασικό του τερματοφύλακα, Ζοζέ Σα. Εκτός από τη θέση “1” αλλαγές αναμένονται και στην υπόλοιπη ενδεκάδα, καθώς θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Κούτρης και Σισέ, ενώ παράλληλα αναμένεται να βρεθούν στη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και πρόσωπα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Οι “Ερυθρόλευκοι” ταξιδεύουν απόψε για τη Καλαμάτα στοχεύοντας στη νίκη που θα τους δώσει ουσιαστικά από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι τη πρόκριση επί των αντιπάλων τους για την επόμενη φάση και τους “8” της διοργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments