Αθλητισμός

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς
Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ο Σέρβος δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του, με τον δράστη να τον πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής.

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Θύμα επίθεσης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα, με τον δράστη να βγαίνει από αυτοκίνητο Smart και να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον Σέρβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του Κοβάσεβιτς και όταν τον είδε να φτάνει, βγήκε από αυτοκίνητο μάρκας smart και τον πλησίασε για να τον πυροβολήσει εξ επαφής. Ευτυχώς για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, η σφαίρα δεν τον πέτυχε, διότι ο Σέρβος από ένστικτο έπεσε στο έδαφος για να την αποφύγει και έμεινε εκεί. Ο δράστης νόμιζε ότι τον χτύπησε τον Σέρβο και δεν του έριξε και δεύτερη σφαίρα. Ο δράστης έφυγε γρήγορα για το αυτοκίνητο του.

Το ίδιο αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο σε κεντρικό δρόμο, από την αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τον πρώτο έλεγχο της αστυνομίας, το αυτοκίνητο δεν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο. Τουλάχιστον οι πινακίδες του. Ιδιοκτήτης του οχήματος φέρεται να είναι κάποιος από πόλη της Μεσσηνίας. Δεν αποκλείεται βεβαίως το αυτοκίνητο να «φορούσε» πλαστές πινακίδες ακριβώς για να μην γίνει άμεσα αντιληπτό. Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή, αναζητώντας τον δράστη.

Ο Κοβάσεβιτς είναι καλά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

 

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Τι είπε στους αστυνομικούς μετά τον πυροβολισμό

Την πρώτη του περιγραφή για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε έδωσε στους αστυνομικούς ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Συγκεκριμένα, περιέγραψε στις Αρχές τη στιγμή του συμβάντος, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε και αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments