Ελλάδα

Κλειστά σχολεία αύριο: Δείτε σε ποιες περιοχές δεν θα ανοίξουν αύριο [8/1] εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία αύριο: Δείτε σε ποιες περιοχές δεν θα ανοίξουν αύριο [8/1] εξαιτίας της κακοκαιρίας
Κλειστά σχολεία αύριο: Αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας.

Κλειστά σχολεία αύριο: Υπό κανονικές συνθήκες τα σχολεία θα άνοιγαν στις 8/1 μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ωστόσο δεν θα γυρίσουν όλοι οι μαθητές στις αίθουσεςΚΛΕ διδασκαλίας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κακοκαιρία “Ηφαιστίωνας” έχει χτυπήσει τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα. Αρκετοί δήμοι έχουν ενημερώσει ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω κρύου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, λόγω της χιονόστρωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων, έπειτα από απόφαση του δημάρχου Γιώργου Αναστασίου, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

  • των Δημοτικών Ενοτήτων Πλαταιών και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων θα παραμείνουν κλειστά
  • των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας και Θίσβης θα λειτουργήσουν από ώρα 09.00.
  • Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί (Θήβας και Βαγίων) του Δ.Ο.Θ. θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία σε Βίλια, Ερυθρές

Με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου στις περιοχές των Βιλίων και των Ερυθρών μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Δήμος Διονύσου

Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Διονύσου την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 θα λειτουργήσουν από τις 9 π.μ. Τα στελέχη και οι υπάλληλοι θα έχουν ήδη προσέλθει 1 ώρα περίπου πριν, προκειμένου να θερμάνουν τους χώρους.

Κλειστά σχολεία και στην Κρήτη

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίωνας», η οποία έχει επηρεάσει και την Κρήτη, τα τελευταία 24ωρα, προκάλεσε την αναβολή του ανοίγματος των σχολείων στο Δήμο Μυλοποτάμου και του παιδικού σταθμού στο Δήμο Ανωγείων. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κ. Μανούσου Κλάδου, Υπεύθυνου Παιδείας Δήμου Μυλοποτάμου και έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου, «τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων».

Δήμος Ανωγείων

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ανωγείων, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης ανέφερε στο neakriti.gr πως αύριο, Τετάρτη, ο παιδικός σταθμός του Δήμου θα είναι κλειστός. Αναφορικά με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο ίδιος ανέφερε πως η σχετική απόφαση για το άνοιγμα ή όχι των σχολείων, πρόκειται να ληφθεί εντός της ημέρας.

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου

Μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά τα σχολεία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, σύμφωνα με το Δήμαρχο, κ. Γιάννη Στεφανάκη. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο neakriti.gr, η εν λόγω απόφαση ελήφθη καθώς στα σχολεία του Δήμου έχουν σημειωθεί πλημμύρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments