Διεθνή

Κωνσταντινούπολη: Χαμός σε αεροδρόμιο με αεροσκάφος που παρασύρθηκε από την κακοκαιρία [pics&vids]

Κωνσταντινούπολη: Χαμός σε αεροδρόμιο με αεροσκάφος που παρασύρθηκε από την κακοκαιρία [pics&vids]
Κωνσταντινούπολη: Ταλαιπωρία για χιλιάδες ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen, την ώρα που η Turkish Airlines ακυρώνει όλες τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο.

Κωνσταντινούπολη: Ένα χάος επικράτησε στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της Κωνσταντινούπολης, όταν ένα αεροσκάφος Pegasus Boeing 737 έφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης. Δε σημειώθηκαν τραυματισμοί από το περιστατικό, το οποίο συνέβη λόγω κακοκαιρίας και κυρίως των πολύ ισχυρών ανέμων. Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση  από τη Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η εφημερίδα Hürriyet αναφέρει ότι ο διεθνής τερματικός σταθμός της Sabiha Gökçen σταμάτησε όλες τις πτήσεις από τις 9:43 μέχρι τις 11:20 π.μ.. Ο αερομεταφορέας Turkish Airlines, δήλωσε ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο μέχρι τις 3 μ.μ. και θα αναστείλει τις πτήσεις μέχρι νεωτέρας.

Χιλιάδες ταξιδιώτες ταλαιπωρήθηκαν μέσα σε όλο το χάος που επικράτησε

Όπως ήταν αναμενόμενο η ακύρωση και η αναστολή των πτήσεων προκάλεσε χάος στο αεροδρόμιο, αφού χιλιάδες ταξιδιώτες διαμαρτύρονται και φωνάζουν που έχασαν τις πτήσεις τους και δεν ξέρουν ακόμη τι θα γίνει. Όπως βλέπεται δεν είναι μόνο ο Ηφαιστίωνας που προκαλεί προβλήματα, αφού η κακοκαιρία χτυπάει και άλλες χώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments