Ελλάδα

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Όλα όσα είπε για την επίθεση που δέχθηκε

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Όλα όσα είπε για την επίθεση που δέχθηκε
Τι δήλωσε στην Ελληνική Αστυνομία ο γνωστός ποδοσφαιριστής για τον πυροβολισμό που δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου σύμφωνα με τους γιατρούς είχε τραυματιστεί στο γόνατο από την πτώση και όχι από τον πυροβολισμό.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε και αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε.”

Στην περιγραφή που έδωσε στις αρχές δήλωσε πως είχε κατέβει από το σπίτι του στη Γλυφάδα για να παρκάρει το αυτοκίνητό του μέσα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Σε έρευνα που διεξήχθη οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητο των δραστών που καιγόταν περίπου 700μ. μακριά από το σημείο της επίθεσης, ενώ, παράλληλα, ερευνούν έξω από το σπίτι του Κοβάσεβιτς μήπως εντοπίσουν και τη βολίδα.

Ωστόσο, η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες για το αν δεχόταν απειλές, αν κάποιοι τον εκβίαζαν ή αν είχε διαφορές, ενώ οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν αποκλείσει την περιοχή για να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για το συμβάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments