Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [8/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [8/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (8/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (8/1/20).

  • Κριός

«Όλες οι σωστές κινήσεις» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας σας. Ξέρετε τι να πείτε και σε ποιον να το πείτε. Αν δεν ήσασταν τόσο φυσικοί και αυθόρμητοι, κάποιοι μπορεί να πιστέψουν ότι το είχατε σχεδιάσει εξ αρχής.

  • Ταύρος

Τι είναι αυτό που διαρκεί στον έρωτα; Δεν είναι αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι. Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε τις ιδιότητες που πραγματικά έχουν σημασία όταν θέλετε να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο.

  • Δίδυμοι

Αν βιαστείτε τώρα μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Εσείς οι δύο περνάτε φανταστικά μαζί – αλλά είναι αυτός λόγος να μπείτε σε μια κατάσταση που μπορεί να μην διαρκέσει; Απολαύστε αυτό που έχετε για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να το αλλάξετε.

  • Καρκίνος

Κεράσατε επιδόρπιο αυτό το ιδιαίτερο άτομο που είδατε και σας άρεσε στο εστιατόριο; Δεν είναι κάτι που συνηθίζετε. Αλλά χαίρεστε πολύ όταν το μικρό σας ρίσκο έχει αποτελέσματα – και σας φέρνει ένα ραντεβού. Μπορεί τελικά να προσθέσετε αυτή την κίνηση στο ερωτικό σας ρεπερτόριο.

  • Λέων

Το να κρύβετε τα συναισθήματά σας δεν ήταν ποτέ του στυλ σας. Προτιμάτε να τα βγάζετε όλα στη φόρα ώστε να τα βλέπουν όλοι. Σε κάποιον/α αρέσει αυτή η εξωστρέφειά σας.

  • Παρθένος

Έχετε φτάσει σε ένα συναισθηματικό ορόσημο και τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι έτοιμοι να προχωρήσουν μαζί σας. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, προχωρήστε μόνοι σας για τώρα.

  • Ζυγός

Αυτή τη στιγμή, το να απογειώσετε μια ερωτική σχέση είναι παιχνιδάκι για εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να επικεντρώσετε τη γοητεία σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να του πείτε ένα «γεια». Εξάλλου, θα είναι σαν πλαστελίνη στα χέρια σας.

  • Σκορπιός

Θέστε τον τόνο για το επόμενο ερωτικό σας ιντερλούδιο. Αν κάνετε το πρώτο βήμα, τα άστρα λένε ότι έχετε πολλές πιθανότητες να καθορίσετε το είδος της αλληλεπίδρασης που θα έχετε. Τώρα τι θα θέλατε ακριβώς; Δεν υπάρχουν όρια.

  • Τοξότης

Οι πράξεις δεν μετράνε περισσότερο από τα λόγια; Είναι αλήθεια, μετράνε πολύ περισσότερο. Κοιτάξτε για να μαθαίνετε, όταν μια ερωτική προοπτική στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Θα εντυπωσιαστείτε και θα θέλετε σίγουρα να τον/την ξαναδείτε.

  • Αιγόκερως

Η θετική ανταπόκριση κάποιου ατόμου στις προσπάθειες σας, σας κάνει να αναρωτιέστε τι άλλο μπορείτε να κάνετε στη συνέχεια. Μην φοβάστε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να είστε ο εαυτός σας. Όταν το σκέφτεστε, αυτό είναι και το πιο τολμηρό πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

  • Υδροχόος

Το να παρατάτε τους φίλους σας για μια ερωτική προοπτική, είναι παραβίαση των κανόνων φιλίας. Παρά ταύτα, έχετε μια ευκαιρία να εξηγήσετε στους φίλους σας πόσο δύσκολο είναι να προγραμματίσετε λίγο χρόνο για να βρεθείτε μαζί τους και να ικετεύσετε για συγχώρεση. Αλλά μόνο μία.

  • Ιχθύες

Τίποτα δεν θα βοηθήσει περισσότερο την πληγωμένη σας καρδιά, από το να αναλάβετε δράση. Γράψτε την εμπειρία σας κάπου για να ξεσπάσετε, πηγαίνετε μια μεγάλη βόλτα ή βάλτε επιτέλους αυτά τα ράφια στον τοίχο του σπιτιού σας. Θα ανακαλύψετε στην πορεία ότι τα συναισθήματά σας δεν έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments