Αθλητισμός

Γιάννης Μασούρας: Έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

Γιάννης Μασούρας: Έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό
Γιάννης Μασούρας: Ο νεαρός αμυντικός πιθανότατα να επιστρέψει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό ολοκληρώνοντας πρόωρα τον δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Γιάννης Μασούρας: Η χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδος εκτός από τη καθαρή νίκη και το σαφές προβάδισμα πρόκρισης που απέκτησαν οι “Ερυθρόλευκοι” πρόσφερε τη δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Πορτογάλος τεχνικός κόντρα στην Καλαμάτα χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μπρούνο Γκασπάρ, με τον Πορτογάλο αμυντικό να αγωνίζεται βασικός κόντρα στην ομάδα της Μεσσηνίας. Ο 26χρονος φάνηκε πως δεν βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να μπαίνει μάλιστα σε σκέψεις… ενίσχυσης. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο έμπειρος προπονητής εξετάζει σοβαρά την άμεση επιστροφή του νεαρού Γιάννη Μασούρα, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο υπό την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος αμυντικός έχοντας γεμάτες συμμετοχές με τους “Κυανέρυθρους” θεωρείται πιο “ψημένος” τη δεδομένη χρονική στιγμή και στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά να τον επαναφέρουν άμεσα στο ρόστερ διακόπτοντας τον δανεισμό του στον Πανιώνιο. Παράλληλα με τον Μπρούνο Γκασπάρ, οι “Ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στον… αέρα και με την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον Νορβηγό αμυντικό ακόμη να μην έχει βρει τη “χρυσή” τομή με τον σύλλογο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments