Αθλητισμός

Μιχάλης Γρηγορίου: Ο προπονητής που ταίριαξε με τον Αλέξη Κούγια

Μιχάλης Γρηγορίου: Ο προπονητής που ταίριαξε με τον Αλέξη Κούγια
Μιχάλη Γρηγορίου: Ο Αλέξης Κούγιας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 46χρονο προπονητή.

Μιχάλη Γρηγορίου: Η θέση του προπονητή στη Λάρισα κακά τα ψέματα είναι μία πολύ δύσκολη θέση. Ο Αλέξης Κούγιας δεν φημίζεται για την υπομονή που και όταν η ομάδα πηγαίνει κακά, ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο τεχνικός της ομάδας. Όμως ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει καταφέρει αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο. Έχει δέσει με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ.

Από τον Αύγουστο, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, αντικαθιστώντας τον Γκόρνταν Πέτριτς, δεν έχει τεθεί θέμα προπονητή από τον Αλέξη Κούγια, κάτι που είναι πρωτάκουστο. Βέβαια είναι και απόλυτα λογικό με τη δουλειά που έχει κάνει ο 46χρονος τεχνικός. Όταν παρέλαβε την ΑΕΛ ο Γρηγορίου, η ομάδα ήταν παρατημένη, απροπόνητη εντελώς και με υπεράριθμο ρόστερ.

Ο 46χρονος προπονητής χωρίς να έχει κάνει εκείνος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κατάφερε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να κάνει την ΑΕΛ πολύ ανταγωνιστική. O Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή προπονητή μέσα στην προετοιμασία, δεν τα ξεχνάει αυτά.

«Το αγωνιστικό μέλλον (επιλογές ποδοσφαιριστών – αποχωρήσεις – μεταγραφές – προαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών) εξαρτάται αποκλειστικά από τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του», ανέφερε σε πρόσφατη δήλωσή του ο Κούγιας. Ατάκα που δείχνει αρκετά για την εκτίμηση που έχει στον Μιχάλη Γρηγορίου ο γνωστός ποινικολόγος.

Και δεν είναι μόνο τα λόγια αλλά και οι πράξεις που το επιβεβαιώνουν αυτό. Ο Φατιόν που είναι ποδοσφαιρικό παιδί του Κούγια βρίσκεται στη μαύρη λίστα της ΑΕΛ. Μάλιστα όσοι μάνατζερ παίρνουν τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, παίρνουν την απάντηση: «μίλα με τον Γρηγορίου, του έχω δώσει την ομάδα εν λευκώ». Όλα αυτά δείχνουν πως μάλλον κάνει κάτι σωστά ο κόουτς των «βυσσινί», για να έχει καταφέρει κάτι που για πολλούς έμοιαζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments