Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Σε ένα ματς που όλα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο, η Ατλέτικο επικράτησε της Μπαρτσελόνα με σκορ 3-2 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Super Cup.

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο ΜαδρίτηςΜε τρομερή ανατροπή στο φινάλε, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 3-2 την Μπαρτσελόνα κι εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup Ισπανίας, όπου το βράδυ της Κυριακής (12/01, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη «συμπολίτισσα» Ρεάλ Μαδρίτης, στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Στο πρώτο ημίχρονο συνέβησαν λιγοστά πράγματα με τον Γιαν Όμπλακ να είναι σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε, ενώ από την άλλη ο Έκτορ Ερέρα στην μοναδική σημαντική ευκαιρία της Ατλέτικο αστόχησε. Ότι δεν συνέβη στο πρώτο ημίχρονο, συνέβη στο δεύτερο. Μόλις είκοσι δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κόκε άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των «ροχιμπλάνκος».

Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα δεν άργησε να έρθει και στο 51ο λεπτό ο Λιονέλ Μέσι με δεξί σουτ ισοφάρισε. Στο 62ο λεπτό ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα» με κοντινή κεφαλιά, αφού πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Όμπλακ. Στο 74′ ακυρώθηκε γκολ του Πικέ ως οφσάιντ. Στο 81′ η Ατλέτικο κέρδισε πέναλτι, όταν ο Νέτο ανέτρεψε τον Βιτόλο, ο Άλβαρο Μοράτα ήταν εύστοχος και ισοφάρισε το ματς. Στο 86′ ο Κορέα πέτυχε τρίτο τέρμα για την Ατλέτικο, η οποία έκανε την ανατροπή. Το μόνο που απέμενε για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν να αμυνθούν σωστά, κάτι που έκαναν παίρνοντας την πρόκριση.

Η πολυνίκης του θεσμού, Μπαρτσελόνα, δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 14ο τρόπαιο του Super Cup, ενώ εάν το πάρει η Ρεάλ θα είναι το 11ο στην ιστορία της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments