Αθλητισμός

Σαμίρ Μεμίσεβιτς: Το μπέρδεμα με τη ρήτρα του στόχου της ΑΕΚ

Σαμίρ Μεμίσεβιτς: Το μπέρδεμα με τη ρήτρα του στόχου της ΑΕΚ
Σαμίρ Μεμίσεβιτς: Ένα μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με τη ρήτρα του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ.

Σαμίρ Μεμίσεβιτς: Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η ΑΕΚ θα ψάξει για κεντρικό αμυντικό. Ο Ίλια Ίβιτς έχει ψάξει πολλές περιπτώσεις, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει καμία μεταγραφική κίνηση. Δέκα μέρες μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αρχίζει να υπάρχει κινητικότητα για την ΑΕΚ. Η θέση του στόπερ και του χαφ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Αν ένας παίκτης μπορεί να καλύψει και τις δυο θέσεις τότε φαντάζει ιδανικός για την ομάδα. Τον τελευταίο καιρό ο Ίβιτς έχει εντοπίσει την περίπτωση του Σαμίρ Μεμίσεβιτς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με την Γκρόνινγκεν. Η πρόθεση της Ένωσης είναι να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Το μπέρδεμα με τη ρήτρα

Από τις διαπραγματεύσεις έχει προκύψει ένα μπέρδεμα με την ρήτρα αποδέσμευσης του Βόσνιου. Το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο (λήγει το 2021) του Μεμίσεβιτς με την Γκρόνινγκεν, έχει ισχύ μόνο για συγκεκριμένη περίοδο το επόμενο καλοκαίρι και κυμαίνεται στις 800.000 ευρώ. Οι ατζέντιδες του ποδοσφαιριστή έχουν ξεκαθαρίσει στην ΑΕΚ ότι το ποσό που θα χρειαστεί για να γίνει η μεταγραφή είναι 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο οι άνθρωποι του δικεφάλου πιστεύουν ότι η λύση μπορεί να βρεθεί και με τις 800.000 χιλιάδες.

Ο ίδιος ο παίκτης με πρόσφατες δηλώσεις του έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.  «Είναι μεγάλη τιμή να σε θέλει μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, Θα ήταν τιμή μου να παίξω σε μια ομάδα όπως αυτή. Έχω ήδη μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, σίγουρα το να έρθω στην Ελλάδα θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Είμαι έτοιμος για τις προκλήσεις που με περιμένουν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments