Αθλητισμός

Ερνέστο Βαλβέρδε: Τον “τελειώνει” η Μπαρτσελόνα – Φήμες για Τσάβι

Ερνέστο Βαλβέρδε: Τον “τελειώνει” η Μπαρτσελόνα – Φήμες για Τσάβι
Ερνέστο Βαλβέρδε: Ο Βάσκος τεχνικός μετά την ήττα αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας από την Ατλέτικο Μαδρίτης ζει την υπό έντονη αμφισβήτηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Οι “Ροχιμπλάνκος” ίσως αποδειχθούν το τελειωτικό πλήγμα για τον 55χρονο προπονητή. Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης γνωρίζοντας την ήττα από το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Η αποτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί με τη σειρά της σε όσες προηγήθηκαν επί των ημερών του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα. Οι “Μπλαουγκράνα” δείχνουν να στερεύουν από υπομονή, με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην έξοδο από τον σύλλογο.

Όπως διαρρέεται, ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών Έρικ Αμπιντάλ, μαζί με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Όσκαρ Γκράου, ξεκίνησαν επαφές για τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα με τους δύο άνδρες να έχουν στη κορυφή της λίστας τους τον Τσάβι. Ο άλλοτε εμβληματικός μέσος των Καταλανών προπονεί την Αλ Σαντ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει ο πάγκος της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα.

Οι υπεύθυνοι των “Μπλαουγκράνα” είναι σαφές πως σε περίπτωση απομάκρυνσης του Ερνέστο Βαλβέρδε θα ήθελαν ο αντικαταστάτης του να είναι γνώστης της φιλοσοφίας της Μπαρτσελόνα, με την περίπτωση του Τσάβι να μοιάζει ιδανική για εκείνους. Στην Ισπανία τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως παρά την ήττα από την Ατλέτικο δεν τίθεται θέμα απόλυσης του Βαλβέρδε, τονίζοντας πως ο Βάσκος τεχνικός θα διατηρηθεί στον πάγκο του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments