Αθλητισμός

Γκιγιέρμε: Προχωράει η ανανέωση του συμβολαίου του

Γκιγιέρμε: Προχωράει η ανανέωση του συμβολαίου του
Γκιγιέρμε: Το θέμα της ανανέωσης του Βραζιλιάνου μέσου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Γκιγιέρμε: Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάει περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, όμως παράλληλα δουλεύει και τα θέματα των ανανεώσεων. Μπορεί το πιο σημαντικό συμβόλαιο που πρέπει να ανανεωθεί άμεσα να είναι εκείνο του Ομάρ, αλλά οι Ερυθρόλευκοι προχωράνε και την επέκταση του συμβολαίου του Γκιγιέρμε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αποδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα “γρανάζια” στην μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς συνθέτοντας με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ένα αξιόπιστο δίδυμο στον χώρο του κέντρου. Οι ηγετικές του εμφανίσεις τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των φίλων του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και ταυτόχρονα το χειροκρότημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο μάνατζερ του Γκιγιέρμε βρέθηκε στα μέσα του Δεκέμβρη στην Αθήνα και συνομίλησε εκτενώς με ανθρώπους της διοίκησης για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή του, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι δύο πλευρές έδειξαν πρόθυμες να συνεργαστούν για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που αρχικά είχε καθοριστεί. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει το θέμα του Γκιγιέρμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μάλιστα από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, απομένουν μόνο οι υπογραφές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments