Αθλητισμός

Ουίλι Ριντ: Επίσημα τέλος από τον Ολυμπιακό

Ουίλι Ριντ: Επίσημα τέλος από τον Ολυμπιακό
Ουίλι Ριντ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος στη συνεργασία του με τον έμπειρο αθλητή.

Ουίλι Ριντ: Τον τελευταίο καιρό είχε βγει προς τα έξω ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρούσε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ που έχει για την Ευρωλίγκα. Η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να μειωθούν οι ξένοι. Ειδικότερα αυτοί που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Πριν λίγες μέρες ο Κέβιν Πάντερ αποχώρησε για τον Ερυθρό Αστέρα.

Το ίδιο έγινε και με τον Ουίλι Ριντ. Ο Αμερικανός υπέπεσε σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και ήταν ξένο σώμα στον Ολυμπιακό. Φυσικά, ήταν θέμα χρόνου να λυθεί η συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Αυτό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το διαζύγιο με τον Αμερικό ψηλό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό σέντερ, Γουίλι Ριντ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του». Ο Αμερικανός σέντερ δεν μπόρεσε να αφήσει το στίγμα του στον Πειραιά, αφού αγωνίστηκε μόλις σε 11 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, μετρώντας 6,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ ανά ματς.

Αυτή η κίνηση αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού καθώς η θέση του σέντερ μένει μόνο με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και μένει να δούμε αν οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν άμεσα σε κίνηση ενίσχυσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments