Αθλητισμός

Άρης: Απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA λόγω Σιστόν

Άρης: Απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA λόγω Σιστόν
Άρης: Με ενημέρωσή της η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποιεί πως επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης απαγόρευση μεταγραφών λόγω οφειλής ύψους 70.000 ευρώ στον Ντιόγο Σιστόν.

Άρης: Ο ποδοσφαιριστής είχε προσφύγει διεκδικώντας τα οφειλόμενα και αρχικά δόθηκε προθεσμία ενός μήνα, ως τις 7 Δεκεμβρίου, στον Άρη για να διευθετήσει το χρέος. Αυτό δεν συνέβη, ωστόσο, καθώς η τωρινή διοίκηση δεν αναγνωρίζει καμία οφειλή που αφορά στην παλιά ΠΑΕ. Από πλευράς Άρη δεν υπάρχει καμία ανησυχία και ξεκαθαρίζουν πως δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο για την ενίσχυση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, με έγγραφο που απέστειλε η FIFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ζητάει να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για οφειλή στον Σιστόν από το 2009.

Πρόκειται για μια υπόθεση, που κρατάει εδώ και έντεκα χρόνια και αφορά τον Ντιόγκο Ροντρίγκες Σιστόν, και έφερε στην επιφάνεια η Παγκόσμια Ομοσπονδία καθώς με επιστολή της στην ΕΠΟ ζήτησε να επιβληθούν κυρώσεις στον Άρη και συγκεκριμένα να μην επιτραπεί να πραγματοποιηθούν μεταγραφές για οφειλές προς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή τριών δόσεων ύψους 23.500 ευρώ. Οι άνθρωποι του Άρη δεν ανησυχούν για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς πρόκειται για χρέη της παλιάς ΠΑΕ. Μάλιστα, τονίζουν πως η καινούργια διοίκηση λειτουργεί με άλλο ΑΦΜ, άρα πρόκειται για διαφορετικό νομικό πρόσωπο και ως εκ τούτου δεν νομιμοποιείται να πληρώσει τα χρέη της προηγούμενης υπό εκκαθάριση ΠΑΕ. Έτσι, οι “κίτρινοι” αναμένουν η ΕΠΟ να στείλει επιστολή και να ενημερώσει σχετικά την FIFA.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ντιόγκο Ροντρίγκες Σιστόν μετακόμισε στον Άρη το 2007 από την Σάντα Κλάρα. Στα δύο χρόνια που έμεινε στη Θεσσαλονίκη έπαιξε σε 39 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ. Το 2009 κατέβηκε προς το κάτω για λογαριασμό του Λεβαδιακού, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε για 13 ματς. Τελευταίος σταθμός στη χώρα μας πριν πετάξει για την Βραζιλία και την Μακαέ ήταν ο Ιωνικός Νίκαιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments