Αθλητισμός

Αλέξανδρος Μπαζντριγιάννης: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζει το “αστέρι” της Μπάγερν Μονάχου

Αλέξανδρος Μπαζντριγιάννης: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζει το “αστέρι” της Μπάγερν Μονάχου
Αλέξανδρος Μπαζντριγιάννης: Οι "Ερυθρόλευκοι" θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ταλέντο του 18χρονου εξτρέμ.

Αλέξανδρος Μπαζντριγιάννης: Εκτός από τα μεταγραφικά ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει έμφαση και στις ακαδημίες, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να είναι συνεπής σε αυτόν τον τομέα. Οι “Ερυθρόλευκοι” τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου να εξελίξει ποδοσφαιριστές και να τους εντάξει μακροπρόθεσμα στην πρώτη του ομάδα.

Ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού είναι θετικότατος με αυτή τη φιλοσοφία και συχνά πυκνά παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών στα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας. Ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί δοκιμές αρκετών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών τους οποίους και σκοπεύει να αποκτήσει αν όλα πάνε κατ’ ευχήν.

Ένας από αυτούς είναι και ο 18χρονος Αλέξανδρος Μπαζντριγιάννης, με τον άσσο της Μπάγερν Μονάχου να βρίσκεται στο Ρέντη προκειμένου να πάρει μέρος στο φιλικό του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη Κ-19 του Πανιωνίου. Εκεί το προπονητικό τιμ της ακαδημίας θα παρακολουθήσει ενδελεχώς τον νεαρό, ο οποίος έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές κατά τη παρουσία του στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μπαζντριγιάννης γεννήθηκε στη Γερμανία και είναι ελληνικής καταγωγής με την Μπάγερν Μονάχου να τον εντάσσει στα ποδοσφαιρικά της τμήματα από τη νεαρή του ηλικία βλέποντας στο πρόσωπό του αρκετά καλά στοιχεία. Στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στους μικρούς του Πανιωνίου εκτός του 18χρονου εξτρέμ ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει και τον Αφρικανό Φαντζέ Τουρέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments