Αθλητισμός

Γιώργος Μπαρτζώκας: Το “αλμυρό” συμβόλαιο του νέου προπονητή του Ολυμπιακού

Γιώργος Μπαρτζώκας: Το “αλμυρό” συμβόλαιο του νέου προπονητή του Ολυμπιακού
Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο 54χρονος επιστρέφει στην ομάδα που μεγαλούργησε αναλαμβάνοντας τα ηνία της μετά το "ναι" της διοίκησης σε συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που αμειβόταν ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Η επιστροφή του Έλληνα προπονητή στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό είναι γεγονός. Οι “Ερυθρόλευκοι” χθες βράδυ επικράτησαν της Βαλένθια στην Ισπανία με 93-91 διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στα πλέι οφς της Ευρωλίγκα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την επίτευξη του παραπάνω στόχου παραμένει αρκετά δύσκολη, ωστόσο η νίκη επί των Ισπανών ήταν η αρχή για να αλλάξει το κακό κλίμα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στις τάξεις του συλλόγου. Η συνέχεια έρχεται μέσω της διοίκησης, με τους “Ερυθρόλευκους” να ετοιμάζονται να ανοίξουν νέο κεφάλαιο μεσούσης της σεζόν ξεκινώντας νέα συνεργασία με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο 54χρονος αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ίσως και εντός της ημέρας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον σύλλογο όπου κατάφερε να καταγράψει τη σημαντικότερη στιγμή της προπονητικής του καριέρας φθάνοντας στη κορυφή της Ευρώπης με τη κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Όπως διαρρέεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, με τον Ολυμπιακό να του προσφέρει το ποσό των 900.000 ευρώ ετησίως. Θυμίζουμε πως το ίδιο ήταν και το ποσό που οι Πειραιώτες έδιναν στον Ντέιβιντ Μπλατ. Αυτό δείχνει το πόσο πολύ τον ήθελε ο Ολυμπιακός πιστεύοντας στις ικανότητες του να αλλάξει τη κατάσταση και να φέρει ξανά τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments