Αθλητισμός

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Άποντος στην Ευρωλίγκα μετά από δύο χρόνια

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Άποντος στην Ευρωλίγκα μετά από δύο χρόνια
Νίκολα Μιλουτίνοφ: Ο Σέρβος σέντερ μπορεί να αγωνίσθηκε για 15 λεπτά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Βαλένθια, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει αρνητική επίδοση... διετίας.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Ο 25χρονος σέντερ αναμφισβήτητα αποτελεί παίκτη – κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα η είδηση του τραυματισμού του και κατά συνέπεια της απουσίας του για τις επόμενες 20 ημέρες – είδηση που βγήκε πριν λίγες μέρες – είχε προκαλέσει κατήφεια στις τάξεις των “Ερυθρόλευκων” καθώς εκείνος ο Ολυμπιακός χάνει μεγάλο μέρος της ισχύς του κάτω από τη ρακέτα.

Τελικά ο Σέρβος έβαλε τα… γυαλιά στο τεχνικό τιμ και επέστρεψε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο, με τον προπονητή των Πειραιωτών Κεστούτις Κεμζούρα να τον θέτει εντός μάχης κόντρα στη Βαλένθια. Οι “Ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να αποδράσουν με σπουδαία νίκη απέναντι στους Ισπανούς με 91-93 και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι μίας εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγεί στα πλέι οφς της Ευρωλίγκα.

Το παράδοξο της χθεσινής βραδιάς από πλευράς Ολυμπιακού ήταν η αρνητική επίδοση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ σε συνολικά 15 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να μείνει στο μηδέν όσον αφορά το σκοράρισμα, κάτι που είχε να συμβεί δύο χρόνια σε επίπεδα Ευρωλίγκα. Ο 25χρονος ωστόσο βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα πάνω στον Ντούμπλιεβιτς, καταφέρνοντας να περιορίσει τον Μαυροβούνιο σέντερ μαζεύοντας μάλιστα και πέντε πολύτιμα ριμπάουντ.

Τελευταία φορά που ο Μιλουτίνοφ είχε ξαναμείνει στο μηδέν στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν σε παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο, με τους “Ερυθρόλευκους” και τότε να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments