Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης τον Ιανουάριο

Ιβάν Σαββίδης: Αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης τον Ιανουάριο
Ιβάν Σαββίδης: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μιας πώλησης που θα αποδυναμώσει την ομάδα.

Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να σημειώσει κάποια ήττα. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν αυτή η σεζόν να είναι πυροτέχνημα. Ο στόχος είναι να κατακτηθεί και το φετινό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές βρίσκονται πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά η χρονιά είναι μεγάλη καθώς φέτος υπάρχουν και τα play off.

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Ο Αμπέλ Φερέιρα θα ήθελε να αποκτηθεί ένας επιθετικός,ωστόσο είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται σε λίστες ξένων ομάδων. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τα ονόματα των Γιαννούλη,Πέλκα και Λημνιού.

Μόνο το πρωτάθλημα στο μυαλό του Σαββίδη

Μπορεί κάποιες ομάδες να είναι διατεθειμένες να δώσουν πολλά εκατομμύρια για παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσεις τους αστέρες του να φύγουν. Σύμφωνα με πληροφορίες το αφεντικό της ομάδας σκέφτεται μόνο το πρωτάθλημα και δεν θέλει να γίνει κάποια πώληση που θα αποδυναμώσει το ρόστερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σαββίδης δεν θα δώσει το “ΟΚ” ούτε σε περίπτωση που κάποια ομάδα δώσει μεγάλο ποσό για τον Γιαννούλη. Ο έμπειρος μπακ είναι από τους καλύτερους της ομάδας και πολλές ομάδες παρακολουθούν στενά την πορεία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments