Αθλητισμός

Λαμία – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μαρτίνς

Λαμία – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μαρτίνς
Λαμία - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον ανέτοιμο Ομάρ και τη θέση του πήρε ο Γκασπάρ.

Λαμία – Ολυμπιακός: Σε λίγη ώρα ο Ολυμπιακός δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θα δοκιμαστεί στην έδρα της Λαμίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά ότι το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την ομάδα του. Η Λαμία βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα και την άμυνα της,

Ο Πορτογάλος προπονητής πηγαίνει στη Λαμία πολύ καλά διαβασμένος. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στην ενδεκάδα του έχει επιλέξει μόνο όσους είναι απόλυτα έτοιμη για άλλη μια δύσκολη μάχη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μαρτίνς έχει επιλέξει να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Ομάρ που δεν είναι έτοιμος. Στη θέση του παίξει ο Γκασπάρ.

Πρώτη φορά βασικός ο Μπενζιά

Ένα ακόμα αξιωσημείωοτο είναι το γεγονός ότι ο Γιασίν Μπενζιά θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Αλγερινός μέσος κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και μετά το καλό πρόσωπο που έδειξε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Καλαμάτα, παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε αρχικό σχήμα αγώνα της Super League.

Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις ο Μαρτίνς επέλεξε να εμπιστευθεί τους 9 από τους 11 του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επιλέγοντας να παρατάξει την ομάδα του με τον σχηματισμό του β’ ημιχρόνου κόντρα στους Πράσινους.

Έτσι, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα, με τον Σενεγαλέζο να κερδίζει θέση βασικού στα πλάνα του προπονητή του. Στη μεσαία γραμμή οι Μπουχαλάκης και Καμαρά ήταν εξ αρχής δεδομένο ότι θα ξεκινήσουν, με τον Μπενζιά μπροστά τους, σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στη γραμμή κρούσης θα βρεθούν, αριστερά ο Βαλμπουενά, δεξιά ο Μασούρας και στην κορυφή ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments