Αθλητισμός

Λισάντρο Σεμέντο: Ακριβός για τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος

Λισάντρο Σεμέντο: Ακριβός για τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος
Λισάντρο Σεμέντο: Ο επιθετικός του ΟΦΗ βρίσκεται σταθερά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Φορτούνα Σιτάρντ όπου και ανήκει δυσκολεύουν τη περίπτωση του.

Λισάντρο Σεμέντο: Ο Πορτογάλος πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί στο πρόσωπό του έχουν βρει ένα πολυεργαλείο στην επίθεση, καθώς μπορεί με την ίδια ευκολία και να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή αλλά και να εκτελέσει. Οι εμφανίσεις του μάλιστα εδώ και καιρό έχουν “αναγκάσει” τον Ολυμπιακό να αναζητήσει παραπάνω τη περίπτωσή του πραγματοποιώντας προσπάθεια να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Οι “Ερυθρόλευκοι” το τελευταίο διάστημα είναι γνωστό πως αναζητούν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Σεμέντο να έχει τα στοιχεία που χρειάζεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει θετικότατη εικόνα για τον παίκτη, ωστόσο η απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία και ανήκει δεν μοιάζει εύκολη υπόθεση.

Πριν λίγες ημέρες τα ρεπορτάζ ήθελαν τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο του Πορτογάλου, ωστόσο τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει με την υπόθεση να “κλωτσάει” στο οικονομικό σκέλος, καθώς το συνολικό κόστος της μεταγραφής μοιάζει να ανεβαίνει αρκετά υψηλά σε νούμερα που οι “Ερυθρόλευκοι” δεν σκόπευαν εξαρχής να πλησιάσουν.

Όντας βέβαια ακόμη εντός της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου η υπόθεση παραμένει ζωντανή, ωστόσο είναι σαφές πως οι αποστάσεις μεταξύ των δύο πλευρών πλέον έχουν μεγαλώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments