Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ξένα μάτια στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ξένα μάτια στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πολλοί εκπρόσωποι ξένων ομάδων θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι "δικεφάλων".

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μπορεί το Ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με τα άλλα της Ευρώπης, αλλά υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Αυτό κάνει πολλούς εκπροσώπους ξένων ομάδων να έρχονται στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν παιχνίδια. Ειδικότερα στα μεγάλα και παραδωσιακά ντέρμπι της Super League.

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες έχουν ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα και κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται σε μεταγραφικές λίστες ξένων ομάδων. Οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους παίκτες να κερδίσουν μεταγραφικούς πόντους εκτός συνόρων.

Στο μικροσκόπιο οι ποδοσφαιριστές

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο γήπεδο της Τούμπας θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων. Σίγουρα κάποιοι από αυτούς θα θέλουν να δουν από κοντά τους Λημνιό, Πέλκα και Γιαννούλη. Για τον πρώτο έχει γραφτεί ότι ήρθε στην Ελλάδα ένας άνθρωπος της Γκλάντμπαχ.

Ωστόσο δεν είναι μόνο οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα. Από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει πάντα ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες του πρωταθλήματος και έχει και καλό βιογραφικό. Στη βιτρίνα βρίσκεται και ο Βασίλης Μπάρκας που με τις εμφανίσεις των τελευταίων ετών μετράει αντίστροφα για μια μεγάλη μεταγραφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments