Ζώδια

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για την Κυριακή [12/01/20]

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για την Κυριακή [12/01/20]
Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για όλους Κυριακή, (12/01/20).

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Για όλους σήμερα, Κυριακή (12/01/20).

Κριός

Η πρόοδος στη σχέση σου, με νέες και ενδεχομένως ασυνήθιστες ιδέες, μπορεί να είναι πολύ ελκυστική αυτή τη στιγμή. Θα είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να προσφέρεις αυθορμητισμό στη σχέση σου…και είναι λογικό να βοηθηθείς.

Οποιονδήποτε νιώσεις πως κινδυνεύει να γίνει βαρετός, θα μπει στην κορυφή της λίστας σου, για να εφαρμόσεις επάνω του, τις αυθόρμητες προσπάθειές σου. Έχεις ένα απολαυστικό αυθορμητισμό που διαπερνά αυτό το διάστημα τα ερωτικά σου…γι’ αυτό καλό είναι να το εκμεταλλευτείς.

Ταύρος

Ακόμη και μια μικρή ένταση στη σχέση σου, θα κάνει πολύ πιο δύσκολη την λογική επικοινωνία των σκέψεων και των συναισθημάτων σου.

Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί…. είναι ένα απρόσεκτο ή αδιάφορο σχόλιο από το ταίρι σου…. και θα αντιδράσεις πιο αμυντικά απ’ ό, τι έχεις σκοπό.

Ευτυχώς, θα ξεκαθαρίσει αμέσως πως εσύ και το ταίρι σου θέλετε το ίδιο πράγμα. Και η ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσά σας, θα το επιβεβαιώσει.

Δίδυμοι

Το γεγονός ότι είσαι σε θέση να επιμείνεις και να μην επιτρέψεις να σπάσουν τα φτερά σου λόγω ενός μικρού προβλήματος στην ερωτική σου ζωή, σημαίνει πως θα είναι σύντομο. Θα μπορούσε να είναι εύκολο να παγιδευτείς σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο εραστής σου…αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να το ενστερνιστείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να του προσφέρεις χρήσιμες πληροφορίες, αλλά θα ανακαλύψεις ότι μειώνεται η ένταση αν διατηρήσεις, μια μικρή απόσταση.

Καρκίνος

Ίσως είναι μια εποχή που θέλεις να ρισκάρεις ή να κάνεις ό, τι χρειάζεται, για να γίνει πιο περιπετειώδης η ερωτική σου ζωή. Αυτός που αγαπάς, μπορεί να πιστεύει ότι θα φτάσεις στα άκρα για να το πετύχεις, αλλά εσύ ξέρεις τι θέλεις να ζήσεις. Και ή θα συμφωνήσει μαζί σου το ταίρι σου…ή θα αποτελέσει μέρος του προβλήματος. Να είσαι προσεκτική, με τον τρόπο που θα υποκινήσεις μια σχετική συζήτηση!

Λέων

Όσο κι αν επιθυμείς να ήταν απλό ένα ερωτικό ζήτημα, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή, εξαιτίας του ότι είναι αρκετά μπερδεμένο ακόμη. Είναι κατάλληλο διάστημα για να φανείς υπομονετική, επειδή κάτι εξελίσσεται στα ερωτικά σου….ακόμα κι αν νιώθεις χαμένη, αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι χαοτικό ή ασταθές, στο πλαίσιο μιας διαδικασίας που θα σε βοηθήσει, να βρεις μερικές βασικές απαντήσεις.

Παρθένος

Μην απογοητευτείς πολύ γρήγορα αν με το ταίρι σου, δεν βλέπετε με τον ίδιο τρόπο ένα συγκεκριμένο θέμα. Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να έχει μια ονειρική προσέγγιση σε ό, τι χρειάζεται λύση, ενώ εσύ φέρνεις τη λογική και τον πραγματισμό στη συζήτησή σας. Όμως αυτός ο συνδυασμός, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να βρείτε μια λύση. Λίγος ιδεαλισμός σε συνδυασμό με κάποια αναγκαία γείωση….θα κάνει τον τέλειο συνδυασμό.

Ζυγός

Είσαι γεμάτη με γοητευτική και δημιουργική ενέργεια αυτή τη στιγμή και δεν πρέπει να διστάσεις να την εφαρμόσεις στις τρέχουσες συνθήκες της σχέσης σου. Αυτό το πάθος, όχι μόνο σε βοηθά να διατηρείς την αρμονία στη σχέση σου, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να προσθέσεις κι αισθησιασμό ή αυθορμητισμό, σε ό,τι συμβαίνει ανάμεσά σας, πίσω από τις κλειστές πόρτες. Σαν γνήσια Ζυγός, μην υποτιμάς το πόσο γρήγορα μπορείς να κάνεις τον εραστή σου να ξετρελαθεί.

Σκορπιός

Αν αισθάνεσαι μια αυξημένη αίσθηση ανταγωνιστικότητας στη σχέση σου, τότε θα αποφασίσεις να μην τσιμπήσεις το δόλωμα. Ωστόσο, αν με τον εραστή σου αντιμετωπίζετε έναν αγώνα εξουσίας αυτή τη στιγμή, τότε μπορείς να είσαι αποτελεσματική…. φέρνοντας ειρήνη με το ακούς αυτά που σου λέει….αντί να πιέσεις ένα σημείο που πιστεύεις ότι είναι σωστό ή αναξιόπιστο.

Τοξότης

Μπορεί να είναι στραμμένα τα μάτια και η καρδιά σου στο μέλλον της ερωτικής σου ζωής, αλλά η αντιμετώπιση κάποιων ερωτικών αναμνήσεων από το παρελθόν της σχέσης σου, μπορεί να δημιουργήσει μερικά προβλήματα, αν δεν είσαι πρόθυμη να μάθεις από τα προηγούμενα λάθη. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής εξετάζοντας το γιατί αντιδράς με τον τρόπο που το κάνεις…. σε κάθε σύντομη βόλτα στα μονοπάτια του παρελθόντος. Αν στραφείς μέσα σου και αντιμετωπίσεις αυτά που παραμένουν ανεπίλυτα, θα βρεις και το κλειδί για την παθιασμένη πρόοδο που αναζητάς.

Αιγόκερως

Παρόλο που κάτι θα είναι ξεκάθαρο για σένα, αναφορικά με ένα δίλημμα του εραστή σου, ένας σοφός Αιγόκερως θα δώσει στον αγαπημένο του χρόνο και χώρο για να ανακαλύψει κάτι για τον εαυτό του. Όποιο σχέδιο δράσης κι αν επιθυμείς να ακολουθήσει, πρέπει να γίνει δική του ιδέα πριν το κάνει. Έχεις πιθανόν φυτέψει τον σπόρο στο μυαλό του, οπότε άφησέ τον μόνο του, ν’ αναπτυχθεί.

Υδροχόος

Οι ρομαντικοί σου στόχοι, θα πρέπει να είναι μια φανταστική πηγή έμπνευσης αυτή τη στιγμή και όχι κάτι που αισθάνεσαι, πως είναι αμφίβολο. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις και να αποδεχθείς, την εξαιρετικά ισχυρή θέση στην οποία βρίσκεσαι για να μεταφέρεις τα ερωτικά σου, σ’ ένα νέο και συναρπαστικό επίπεδο. Το εμπνευσμένο όραμά σου μαζί με το ανάλογο πάθος, θα εξασφαλίσει πως θα μεταβεί από τη σφαίρα της φαντασίας….στον πραγματικό κόσμο.

Ιχθύες

Πριν κάνεις μια μακριά και περιττή συζήτηση με το ταίρι σου, σκέψου μήπως και οι δύο θέλετε το ίδιο πράγμα….αλλά το βλέπετε από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αν καταφέρεις να εξαφανίσεις την ένταση που υπάρχει ανάμεσά σας και ακούσει ο ένας τις απόψεις του άλλου, τότε θα σας γίνει ξεκάθαρο, πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Μην αποφασίσετε να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, επειδή μπορεί να αποσπάσει και τους δύο, από το να δείτε τη λύση, που σας κοιτάζει, καταπρόσωπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments