Ελλάδα

Τρίκαλα: Η απίστευτη τελευταία επιθυμία ενός νεκρού στην κηδεία του

Τρίκαλα: Η απίστευτη τελευταία επιθυμία ενός νεκρού στην κηδεία του
Τρίκαλα: Δείτε τις απίθανες εικόνες κατά τη διάρκεια κηδείας, ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του πατέρα.

Τρίκαλα: Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι ένα γεγονός, που στιγματίζει έντονα τους οικείους του και προκαλώντας βαριά θλίψη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το τελευταίο «αντίο» έσπευσαν να πουν συγγενείς και φίλοι στον άνθρωπό τους, οι εικόνες όμως που ακολούθησαν ξάφνιασαν την τοπική κοινωνία των Τρικάλων και έγιναν θέμα συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της κηδείας και ενώ η εξόδιος ακολουθία είχε φτάσει στο τέλος της, έκπληκτοι συγγενείς και φίλοι που είχαν σπεύσει να πουν το τελευταίο αντίο στον αποθανόντα, είδαν να εμφανίζεται μια ομάδα μουσικών με τα όργανά τους και μαζί τους ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής.

 Το αρχικό ξάφνιασμα διαδέχτηκε ένα δεύτερο πιο ισχυρό, όταν ο τραγουδιστής με τη συνοδεία της λαϊκής ορχήστρας, άρχισε να τραγουδά πάνω από τον τάφο «ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα», «Της γερακίνας γιος» και έκλεισαν με το «βρέχει φωτιά στη στράτα μου».
Όπως εξήγησε μετά η κόρη του εκλιπόντος, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του λεβέντη και μερακλή πατέρα της, που «έφυγε» με αυτόν τον τρόπο για την τελευταία του κατοικία.
Πάντως τα περίεργα περιστατικά δεν έλειψαν και από άλλες κηδείες με χαρακτηριστική περίπτωση αυτή στη Σπερχιάδα πριν από 3 χρόνια όταν διαπίστωσαν πως ο νεκρός οικείος τους δεν ήταν ντυμένος, αλλά σκεπασμένος απλά με ένα σεντόνι. Τότε αμέσως κάλεσαν τον υπεύθυνο του γραφείου τελετών για εξηγήσεις, ενώ γύρισαν στο νεκροταφείο και τον υποχρέωσαν να ξεθάψει τον πάτερα τους που μόλις είχαν θάψει. Δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε αυτό που δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι συμβαίνει. Ο άνθρωπος τους δεν είχε την απαιτούμενη διαχείριση,δεν ήταν ντυμένος και περιποιημένος, ενώ εμφάνισε και κάποια σημάδια σήψης, που δεν δικαιολογούνται για την μια ημέρα, που μεσολάβησε μέχρι να γίνει η κηδεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments