Lifestyle

Jennifer Lopez: Επέστρεψε στον οίκο Versace και μαγνητίζει τους πάντες

Jennifer Lopez: Επέστρεψε στον οίκο Versace και μαγνητίζει τους πάντες
Jennifer Lopez: Η Αμερικανίδα ηθοποιός όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πάντα μια από τις ομορφότερες παρουσίες του Χόλιγουντ.

Jennifer Lopez: Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Η 50χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός του Χόλιγουντ επέστρεψε στον τόπο του… εγκλήματος. Ο Οίκος Versace κατόρθωσε να της αποσπάσει το “ναι” και να την έχει ξανά στις τάξεις του, με την πανέμορφη τραγουδίστρια να ηγείται στην νέα του καμπάνια. Όπως έχει ανακοινωθεί και παρουσιαστεί, η Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με την Κένταλ Τζένερ θα προωθήσουν την καμπάνια Versace Άνοιξη 2020, με τις δύο εκπληκτικές παρουσίες να φωτογραφίζονται και να γοητεύουν τα πλήθη.

Με βασικό μοτίβο το πράσινο jungle με τα μπαμπού, η αγαπημένη τραγουδίστρια αιχμαλωτίζει τα βλέμματα με τις μοναδικές της εμφανίσεις. Όπως αναφέρει η ίδια, «Το jungle φόρεμα ήταν πραγματικά ορόσημο για την καριέρα μου. Για μένα, ο Versace αντιπροσωπεύει την ομορφιά και την ενδυνάμωση στον κόσμο.Είναι μαγεία να συνεργάζομαι ξανά με τη φίλη μου, Donatella σε αυτή την εντυπωσιακή καμπάνια και να δημιουργούμε κάτι νέο και φρέσκο από ένα εμβληματικό κομμάτι που έμεινε στην ιστορία της μόδας».

Στην εντυπωσιακή καμπάνια συμμετέχει και η Kendall Jenner ενώ η φωτογράφιση έγινε από τους Mert& Marcus.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments