Lifestyle

Ίνα Ιννάκη: Το πρώην κορίτσι της Sirina τα πέταξε όλα στο instagram [pic]

Ίνα Ιννάκη: Το πρώην κορίτσι της Sirina τα πέταξε όλα στο instagram [pic]
H γνωστή πρωταγωνίστρια και «μούσα» της Sirina, Ίνα, τρελαίνει κόσμο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram.

Στο βιογραφικό της Ίνα Ιννάκη υπάρχει η αναφορά πως στην εφηβεία της ήταν το αντικείμενο του πόθου για τον ανδρικό πληθυσμό του Περιστερίου, όπου μεγάλωσε. Ασχολείται επαγγελματικά με το χορό αλλά και την παραγωγή αισθησιακών ταινιών. Υπήρξε η “μούσα” της εταιρείας παραγωγής Sirina μέχρι που αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της στο χώρο. Τα “όργια στο ΚΤΕΠ” ήταν η πρώτη της ερωτική ταινία με την οποία έγινε γνωστή στο χώρο των αισθησιακών ταινιών. Άλλωστε η ίδια κατά το παρελθόν δήλωνε φανατική των οργίων και γι’αυτό δεν δυσκολεύτηκε να μπει γρήγορα στο “πετσί του ρόλου”.

Η Ίνα Ιννάκη γνώρισε τον έρωτα στην ηλικία των 17 ετών. Όταν ενηλικιώθηκε, άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα, ενώ εκείνο το διάστημα γνώρισε και τον Τεό, τον σύντροφό και παρτενέρ της σε πολλές ερωτικές ταινίες. Στο χώρο της βιομηχανίας του πορνό μπήκε το 2014 όταν μαζί με τον σύντροφό της ξεκίνησαν σε live sex shows, ενώ γύριζαν και κάποια ερασιτεχνικά βίντεο. Αργότερα τους ανακάλυψε ο Δημήτρης Σειρηνάκης και η καριέρα της εκτοξεύθηκε αφού διακρίθηκε και στο εξωτερικό.

Όπως η ίδια έχει πει παραμένει ένας καθημερινός άνθρωπος δεν την έχει ψωνίσει και σε κάθε ευκαιρία της ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που της έχουν δείξει αλλά και για την υποστήριξη. Αυτό το διαπιστώνει κανείς και μέσα από τα social media μιας και έχει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ που την ακολουθεί πιστά.

Στο εξωτερικό είναι πλέον γνωστή ως «Τhe greek sex goddess» και είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει καταφέρει να εισχωρήσει στις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής παγκοσμίως, έχοντας ακόμα μεγάλη πορεία να διανύσει. Μια από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο instagram και “ξεσήκωσε” τους ακολούθους της είναι η παρακάτω όπου υπάρχουν σε πρώτο πλάνο τα πλούσια ελέη του μπούστου της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments