Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [14/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [14/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (14/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (14/1/20).

Κριός

Το να χάσετε την ψυχραιμία σας δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα. Μπορεί μάλιστα να διώξει μακριά το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε.  Μετρήστε μέχρι το τρία πριν εξαγριωθείτε. Θα δείτε ότι ο θυμός σας θα μετριαστεί.

Ταύρος

Δείξτε με τις πράξεις και όχι με τα λόγια ότι υποστηρίζετε όσα λέτε. Έχετε πάντα φοβερές ιδέες για να ζωντανέψετε τις ερωτικές ζωές των φίλων σας, οπότε γιατί δεν τις εφαρμόζετε και στη δική σας; Δείτε το σαν ένα κοινωνικό πείραμα.

Δίδυμοι

Η φλυαρία μπορεί να είναι το ίδιο επιζήμια με τη σιωπή σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους. Έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα μιλάτε ακατάπαυστα σε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μάθετε να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος.

Καρκίνος

Αυτό που υπάρχει εδώ είναι μια πιθανόν επιτυχημένη απόπειρα να επικοινωνήσετε. Καταφέρνετε να θίξετε ακόμη και τα πιο σοβαρά θέματα με χαλαρότητα και σύνεση. Οτιδήποτε έχετε να πείτε αξίζει να ακουστεί.

 Λέων

Ζείτε τη ζωή σας στα όρια ή απλά περιμένετε να περάσει; Χαμηλώστε ταχύτητα και χαλαρώστε λίγο. Μόλις η ζωή σας γίνει πιο γλυκιά και ήρεμη, θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στον έρωτα.

Παρθένος

Ζητήστε τη συμβουλή του σύμπαντος για το πώς να προσεγγίσετε την ερωτική σας ζωή και θα την πάρετε. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να μην έρθει με τον παραδοσιακό τρόπο ή αμέσως. Μάθετε να διαβάζετε τα σημάδια στη διαίσθηση σας.

 Ζυγός

Αν λέτε συνέχεια ό,τι σας κατέβει είναι πιθανό να μπείτε σε μερικούς απολαυστικούς μπελάδες. Συνήθως είστε πολύ προσεκτικοί, ζυγίζοντας κάθε σας λέξη και προσέχοντας τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή τη φορά, όμως, πείτε ελεύθερα την άποψή σας.

 Σκορπιός

Δεν έχετε καιρό για άσκοπα παιχνίδια σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ξέρετε τι θέλετε και πότε. Ελάτε, χαλαρώστε λίγο! Κάποιο υπέροχο άτομο θα ήθελε να σας δείξει πόσο διασκεδαστικός μπορεί να είναι ο έρωτας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αφήσετε.

 Τοξότης

Ξαφνικά αρχίζετε να κάνετε την σύνδεση ανάμεσα σε προηγούμενες άσχετες σκέψεις και έννοιες. Αυτού του είδους η ενέργεια εφαρμόζεται και στις σχέσεις σας. Τώρα μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν προοπτικές για ένα άτομο με το οποίο θεωρούσατε ότι είστε μόνο φίλοι.

 Αιγόκερως

Η γήινη γοητεία σας ενισχύεται από την παιχνιδιάρικη επιρροή των άστρων. Η διάθεσή σας ζητάει μεγάλα πλήθη και θορυβώδη πάρτι. Με άλλα λόγια, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις ερωτικές επαφές.

Υδροχόος

Οι εξωφρενικές ιδέες σας για τον έρωτα είναι συναρπαστικές, ειδικά όταν συνδυάζονται με την ουράνια ενέργεια που διαπνέει τη μέρα σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού απευθύνεστε, πριν αρχίζετε να μοιράζεστε τις ιδέες σας δεξιά και αριστερά.

 Ιχθύες

Η διάθεσή σας για φλερτ είναι στα ουράνια. Όμως το γεγονός ότι μπορείτε να παίξετε με την καρδιά κάποιου/κάποιας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το κάνετε. Φυσικά, ταυτίζεστε τόσο συναισθηματικά με τους άλλους ανθρώπους που ούτως ή άλλως δεν θα το θέλατε. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments