Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Το “πουλέν” του Πέδρο Μαρτίνς

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Το “πουλέν” του Πέδρο Μαρτίνς
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο 23χρονος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι, ωστόσο ο προπονητής του στον Ολυμπιακό δεν θέλει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να τον στερηθεί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του φετινού Ολυμπιακού. Οι εμφανίσεις του έχουν ικανοποιήσει και τους πιο δύσπιστους εκτοξεύοντας τη φήμη και εκτός Ελλάδας αναγκάζοντας ουκ ολίγες ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Τα ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό τοποθετούν τον Έλληνα αμυντικό στη μεταγραφική λίστα της Νάπολι, με τον Ιταλικό σύλλογο να φημολογείται πως εντός των επόμενων ημερών θα κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του προτείνοντας στον Ολυμπιακό ένα άκρως δελεαστικό ποσό. Οι φήμες αυτές φαίνεται πως έχουν μπει στα… αυτιά και του τεχνικού του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να είναι σαφώς αρνητικός με το ενδεχόμενο να χάσει τον ποδοσφαιριστή του μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται μάλιστα από τα ρεπορτάζ ο Πορτογάλος μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο απώλειας του ποδοσφαιριστή του με τις εκφράσεις του προσώπου του να δείχνουν πέρα ως πέρα τη θέση του να διατηρήσει τον Τσιμίκα στο ρόστερ του. Ο 23χρονος αμυντικός μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε να γράφει τη δική του… ιστορία χάρις την επιμονή του Μαρτίνς το καλοκαίρι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού από τη προετοιμασία έδειξε να πιστεύει όσο κανένας άλλος τον ταλαντούχο αμυντικό ρίχνοντας με το καλημέρα στη μάχη τον ταλαντούχο αμυντικό, ο οποίος εκ του αποτελέσματος τον δικαίωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments