Αθλητισμός

Ντάνιελ Ποντένσε: Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Πορτογάλου

Ντάνιελ Ποντένσε: Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Πορτογάλου
Ντάνιελ Ποντένσε: Αναφορές θέλουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει στα χέρια της πρόταση που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ για τη παραχώρηση των δικαιωμάτων του Πορτογάλου.

Ντάνιελ Ποντένσε: “Βροχή” πέφτουν οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές των “Ερυθρόλευκων”. Τις τελευταίες ημέρες και εν μέσω της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι Πειραιώτες έχουν γίνει αποδέκτες αρκετών προτάσεων για την αγορά ποδοσφαιριστών τους. Κωσταντίνος Τσιμίκας, Μαντί Καμαρά, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ντανιέλ Ποντένσε είναι μερικά από τα ονόματα που καθημερινά απασχολούν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα οι αναφορές για τον Ντανιέλ Ποντένσε θέλουν τον Πορτογάλο να έχει γίνει στόχος ομάδας από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η οποία προτίθεται να δαπανήσει τεράστιο ποσό για να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, στα γραφεία του Ολυμπιακού έχει έρθει πρόταση που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, η οποία όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ βάσει τονίζεται πως είναι πλήρως ικανοποιημένος και με τους προσωπικούς οικονομικούς όρους της πρότασης, με το… μπαλάκι να πέφτει ξεκάθαρα στην πλευρά του Ολυμπιακού για το αν θα πει το “ναι” στην παραχώρηση του παίκτη.

Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε από τους “Ερυθρόλευκους” το καλοκαίρι του 2018 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έκτοτε έχει καταφέρει να εδραιωθεί στα βασικά σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει βρει την ηρεμία του με τον συμπατριώτη του στα άκρα της επίθεσης, καθώς ο 24χρονος αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες δημιουργώντας σε κάθε παιχνίδι τις κατάλληλες συνθήκες τόσο για εκείνον όσο και για τους συμπαίκτες του στο σκοράρισμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments