Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Καλαμάτα: Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη

Ολυμπιακός – Καλαμάτα: Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη
Ολυμπιακός - Καλαμάτα: Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται την στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Κώστα Φορτούνη να βρίσκεται στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ολυμπιακός – Καλαμάτα: Η μεγάλη επιστροφή του αρχηγού είναι γεγονός. O Κώστας Φορτούνης για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βρίσκεται σε αποστολή του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Μετά από περίπου 6 μήνες, ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής δίνει ξανά το «παρών», με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον καλεί στην αποστολή του αγώνα με την Καλαμάτα το απόγευμα της Τετάρτης (15/1, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για τον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 2-0.n Ο Φορτούνης έχει αφήσει εντελώς πίσω του τη ρήξη χιαστού και είναι έτοιμος σήμερα να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος. Και μαζί του ο Ολυμπιακός να «σφραγίσει» την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως και ο Γκιγιέρμε έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται ξανά στην αποστολή. Επιστρέφει και ο Σισέ. Εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες έχουν μείνει οι Μπενζιά, Μπρούνο, Αβραάμ και Ποντένσε. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, που τραυματίστηκε κόντρα στη Λαμία, έκανε θεραπεία, ενώ οι άλλοι τρεις ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments