Αθλητισμός

Γιώργος Μασούρας: Συνεχίζεται το ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους

Γιώργος Μασούρας: Συνεχίζεται το ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους
Γιώργος Μασούρας: Ψηλά στη λίστα των αγγλικών συλλόγων βρίσκεται ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Γιώργος Μασούρας: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη και τα πάρε- δώσε των ομάδων έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικά στον Πειραιά, όπου αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποχαιρετίσουν αλλά και άλλοι που θα χαιρετήσουν. Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι και ο Γιώργος Μασούρας. Ο 25χρονος μέσος του Ολυμπιακού, που κάνει εντυπωσιακή σεζόν με τα “ερυθρόλευκα”, βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από αρκετούς αγγλικούς συλλόγους.

Μάλιστα, στον Πειραιά περιμένουν να τους χτυπήσουν την πόρτα σύντομα, προκειμένου να συζητήσουν την περίπτωσή του.

Ήδη, στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετές προτάσεις για άλλους παίκτες. Όπως αναφέρει το “Φως των Σπορ” ο Μασούρας παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα από αγγλικές, οι οποίες τον έχουν στα μπλοκάκια τους εδώ κι έναν χρόνο. Δεν τον έχουν ξεχάσει και συνεχίζουν να τον τσεκάρουν. Και δικαίως αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εντυπωσιάσει με τη φετινή του πορεία δικαιώνοντας όλους όσους τον ήθελαν στον Ολυμπιακό.

Ο “ερυθρόλευκος” είναι γεννημένος το 1994, στην Κεχρινία της Αμφιλοχίας. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν στις βασικές του επιλογές μέχρι που την σεζόν 2013-14 πείσθηκε να κάνει δοκιμαστικό για τον Ηλυσιακό. Ακολούθησε ο Πανιώνιος και το 2018 ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Μοντεστό τον ξεχώρισαν από το περσινό πρωτάθλημα. Και πριν καν φτάσουμε στον Ιανουάριο τον έκλεισαν στον Πειραιά. Ο Πορτογάλος λατρεύει το στυλ παιχνιδιού του αφού ο 25χρονος άσος αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που στα «φτερά» της επίθεσης μπορεί να κάνει τα πάντα. Πατάει περιοχή, φτιάχνει γκολ, βάζει γκολ, είναι δυναμικός, τρέχει ασταμάτητα, μαρκάρει σαν μπακ και όλα αυτά έχοντας 26 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ.

«Παλιότερα όταν έβλεπα τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση, ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Το έβλεπα απ’ έξω αλλά δεν ήξερα πως είναι να το ζεις από μέσα. Πραγματικά είμαι τυχερός που το έχω ζήσει και συνεχίζω να το ζω, πρόκειται για όνειρο που έγινε πραγματικότητα” ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξη του ο ποδοσφαιριστής και σημείωσε: «Το να αγωνίζεσαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και σε αυτή που αγαπάς από μικρό παιδί είναι κάτι φανταστικό. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δίνω και την ψυχή μου για την ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments