Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ορίστηκε το clasico στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ορίστηκε το clasico στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Σε λιγότερο από δύο μήνες οι δύο κολοσσοί του ισπανικού πρωταθλήματος θα τεθούν αντιμέτωποι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Σε αντίθεση με την περιπέτεια που προέκυψε για τη διεξαγωγή του clasico στη Βαρκελώνη και τις αναβολές λόγω των πολιτικών αναταραχών στην Καταλονία, η δεύτερη συνάντηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά στην ημερομηνία που ορίστηκε σήμερα. Η διοργανώτρια Λα Λίγκα ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση κορυφής μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Καταλανών θα πραγματοποιηθεί 1 Μαρτίου στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο χορτάρι με τις πιθανότητες να τους θέλει και τότε να παλεύουν οι δυο τους για τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Βαρκελώνη, η αναμέτρηση τους βρήκε ισόπαλους 0-0 σε ένα παιχνίδι που άπαντες θα ξεχάσουν, καθώς ούτε η Μπαρτσελόνα ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησαν να κάνουν τη διαφορά μένοντας μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Το δεύτερο «ραντεβού» τους για την LaLiga της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019-2020, προγραμματίστηκε για την 1η Μαρτίου του 2020 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και ώρα έναρξης στις 22:00. Όλα τα παραπάνω την ώρα που η Μπαρτσελόνα μπήκε σε μια νέα εποχή, με τον Σετιέν να αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή στο κενό που άφησε η φυγή του Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments